POSLEDICE ULOGE: Nati zbog Drage puko glas! Prima injekcije
Foto: Zorana Jevtić

Pevačica se baš preforsirala

POSLEDICE ULOGE: Nati zbog Drage puko glas! Prima injekcije

Pop kultura -

Zbog napornih priprema i stresa pred premijeru, Bekvalčeva dan posle debitantske uloge nije mogla ni da govori

Nataša Bekvalac sinoć nije igrala Dragu Mašin na prvoj reprizi predstave „Tajna Crne ruke“ u Sava centru, i to jer joj je pukao glas! Kako Kurir saznaje, pevačicu je još na premijeri pred kraj mjuzikla počelo da boli grlo, ali je više nego uspešno odigrala ulogu najčuvenije srpske kraljice.

- Nataša se poslednjih dana baš preforsirala. Tokom dana je učila tekst, a noću je nastupala po klubovima, u kojima je imala unapred dogovorene nastupe. Na dan premijere već od deset sati ujutru bila je na generalnoj probi, a bila je i pod stresom zbog prijema kod publike. Nakon premijere mi se požalila da je boli grlo, a sutradan nije mogla ni da govori - kaže za Kurir jedan Natašin prijatelj.

Oporaviće se do premijere u Novom Sadu... Nataša Bekvalac u mjuziklu „Tajna Crna ruke“
Oporaviće se do premijere u Novom Sadu... Nataša Bekvalac u mjuziklu „Tajna Crna ruke“

Kako smo dalje saznali, kod pevačice je dolazila Hitna pomoć, a lekari su joj dali injekcije. Pozvali smo Natašinog menadžera, koji je potvrdio informacije Kurira.

- Istina je da Nataša ima problema s glasom i da zbog toga nije nastupila sinoć na reprizi premijere u Sava centru. Nadamo se da će se ubrzo oporaviti i da će biti sprema za premijeru predstave u Novom Sadu, koja je 13. oktobra - odgovorio nam je predstavnik za medije Nataše Bekvalac.Kako je i najavljeno, novosadsku pevačicu je u „Tajni Crne ruke“ zamenjivala njena koleginica Bojana Stamenov, koja inače igra u mjuziklu, a reditelj Ljubiša Ristić joj je dodelio ulogu srpskog vojnika.

Lj. Stanišić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja