PROBLEMI SA PLUĆIMA: Vojin Ćetković završio u bolnici!
Foto: Zorana Jevtic

Dok je Sloboda na snimanju u Trebinju

PROBLEMI SA PLUĆIMA: Vojin Ćetković završio u bolnici!

Pop kultura -
Pošto je osetio jake bolove u predelu pluća, požalio se lekarima na svoje zdravstvene tegobe, koji su ga zadržali u Kliničkom centru Srbije

Popularni glumac Vojin Ćetković prevazilazi tegobe nastale usled pucanja plućne maramice, a zahvaljujući stručnosti lekara posle svega nekoliko dana hospitalizacije pušten je na kućno lečenje.

Kraj juna i početak jula naš proslavljeni glumac Vojin Ćetković (43) neće pamtiti po lepim dešavanjima. Naime, pošto je osetio jake bolove u predelu pluća, požalio se lekarima na svoje zdravstvene tegobe, koji su ga zadržali u Kliničkom centru Srbije.

Nakon pregleda Ćetković je upućen na odeljenje za grudnu hirurgiju gde mu je ustanovljen pneumotoraks, pucanje plućne maramice.

Njegova supruga, takođe glumica Sloboda Mićalović Ćetković, u tom periodu je bila u Trebinju gde snima novi film Emira Kusturice, pa je glumac brigu o njihovom petogodišnjim ćerkicama poverio familiji koja živi u Beogradu.

Dosledan stavu da o privatnim stvarima ne priča za medije, Ćetković je tom listu rekao da nema komentar na priču o svom zdravstvenom stanju.

Vojin i Sloboda, Foto: Damir Dervišagić
Vojin i Sloboda, Foto: Damir Dervišagić

(Story)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track