PROGOVORIO O SILOVANJIMA: Bil Kozbi se konačno oglasio povodom optužbi o seksualnom zlostavljanju
Foto: Profimedia

Komičara sumnjiče za bludne radnje

PROGOVORIO O SILOVANJIMA: Bil Kozbi se konačno oglasio povodom optužbi o seksualnom zlostavljanju

Pop kultura -
Nakon brojnih optužbi za silovanje, Bil Kozbi prekinuo je medijsku tišinu

Poslednjih nekoliko meseci komičar Bil Kozbi suočen je sa teškim optužbama o silovanju nekoliko mlađih glumica koje su radile na setu za vreme snimanja serije "Cosby show".

Prema većini njihovih iskaza, slavni glumac je drogirao i silovao veliki broj žena s kojima je sarađivao. Do sada se Bil oglasio samo putem Tvitera na kom se zahvalio malobrojnim slavnim osobama koje su ga podržale. Ipak, u petak je dao izjavu za "PageSix", zatraživši od medija, a naročito afroameričkih medija, da ostanu "neutralni".

"Reći ću samo ovo: očekujem od afroameričkih medija da održe visoke novinarske standarde, što znači da bi trebali da budu neutralni", napisao je 77-godišnji glumac.

Takođe, dodao je da su mu advokati savetovali da ne razgovara s novinarima o istragama koje su trenutno u toku. Sve je ipak zanimalo kako se njegova supruga Kamil Kozbi nosi sa svim što se trenutno pripisuje njenom suprugu.

"Ljubav i snaga ženstvenosti. Ponoviću: ljubav i snaga ženstvenosti. To se može i okrenuti: Snaga ženstvenosti i ljubavi", odgovorio je Bil.

Glumac se zbog cele situacije našao na crnoj listi, ukinute su sve reprize "Cosby showa" na američkim televizijama, a NBC je odustao od njegovog novog TV projekta. Uz to, njegova zvezda na stazi slavnih oštećena je u petak ispisivanjem reči "silovatelj" markerom koja je ubrzo izbrisana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track