RAT SESTARA KARDAŠIJAN Kim poručila Kendal: Ja sam ti kupila karijeru!

RAZDOR U PORODICI

RAT SESTARA KARDAŠIJAN Kim poručila Kendal: Ja sam ti kupila karijeru!

Pop kultura -
Najpoznatija sestra, Kim Kardašijan, obrušila se na mlađu Kendal Džener, koja je za samo godinu dana postala jedan od najtraženijih svetskih modela

Deseta sezona rijalitija "U korak s Kardašijanima" pružiće gledaocima bolji uvid u porodične odnose, koji po svoj prilici nisu ni malo idilični.

Trejler koji najavljuje novu sezonu života Kardašijan klana prikazuje scene tuča, seksa, ljubavi i mnoštvo turbulentnih situacija u najpoznatijoj porodici na svetu.

Najpoznatija sestra, Kim Kardašijan, obrušila se na mlađu Kendal Džener, koja je za samo godinu dana postala jedan od najtraženijih svetskih modela.

Kim (34) se se žali starijoj sestri Kortni na mlađu Kendal rečima: "Neću joj kupiti je*ene cipele, kupila sam joj čitavu karijeru!"Kendal ipak i dalje tvrdi da joj poznata porodica uopšte nije pomogla da postane uspešna preko noći, naprotiv.

"Veoma sam se trudila! Uspeh mi nije došao preko noći", rekla je gostujući u jednoj emisiji. Kim je u novoj sezoni preokupirana time da ostane u drugom stanju, pa se ona i suprug Kanje Vest na sve načine trude da naprave drugu bebu, a u rijalitiu se prikazuje i da su imali seks u toaletu tokom jednog snimanja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track