RUMUNSKA KIM KARDAŠIJAN: Imam veću zadnjicu od Kim, ali neću zarađivati na njoj!
Foto: Instagram

Plava verzija američke starlete

RUMUNSKA KIM KARDAŠIJAN: Imam veću zadnjicu od Kim, ali neću zarađivati na njoj!

Pop kultura -
Neko je u Rumuniji primetio da mi je opseg bokova 109 centimetara, što je više od Kiminih 101 centimetar. Sad sam celo vreme u medijima kao rumska Kim Kardašijan, rekla je Aleksandra

Plavokosa Rumunjka Aleksandra Hara ovih je dana privukla pažnju svetskih medija zahvaljujući svojoj stražnjici i pojavljivanju na naslovnici Plejboja.

Baš kao i Kim Kardašijan, s kojom je se aktivno upoređuje, i ova 27-godišnjakinja koja piše o životnim temama, od ljubavi do uspeha u poslu. Naime, ona je "životni trener", dobro je plaćena i često drži seminare.

Ipak, nakon pojavljivanja u Plejbojovoj otkrila je da malo ljudi zanima njezina diploma, više je zainteresiranih za njenu zadnjicu.

Baš kao i Kim, još jednom, i ona je u poslu sa svojom majkom, 59-godišnjom Karmen Harra koja je rekla: "Moju ćerku porede sa Kim Kardašijan, ali mi ne želimo da imitiramo nikoga, mi smo svoje"."Neko je u Rumuniji primetio da mi je opseg bokova 109 centimetara, što je više od Kiminih 101 centimetar. Sad sam celo vreme u medijima kao rumska Kim Kardašijan".

Aleksandra živi na Floridi i voli skupe automobile pa tako ima "mercedes S 550 2015", koji košta oko 150.000 dolara i "mercedes CLS 550", od oko 100.000 dolara. Kazala je i da ju je interes za njezinu stražnjicu iznenadio, ali i da će joj posao životnog trenera i psihologa ipak ostati glavna karijera.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track