Samostalni referenti, Dibidus i Marko Louis ove nedelje na APA Beer Gardenu, a 14. jula GOBLINI

BEER GARDEN 2016.

Samostalni referenti, Dibidus i Marko Louis ove nedelje na APA Beer Gardenu, a 14. jula GOBLINI

Pop kultura -

Brojni posetioci manifestacije APA Beer Garden iz nedelje u nedelju uživaju u odličnim besplatnim koncertima, filmskim projekcijama i najraznovrsnijoj pivskoj ponudi, pa će tako biti i u trećoj nedelji.

U utorak, 28. juna od 21 sat na programu Otvorenog bioskopa, kultno ostvarenje Džima Džarmuša Dead man sa Džonijem Depom u ulozi mladog računovođe Vilijema Blejka, koga put vodi ka Divljem zapadu, a koji će postati mnogo više od običnog putovanja. Nakon projekcije, od 23 sata, uslediće koncert Dawid Bowie tribute benda sa brojnim hitovima nezaboravnog pevača.Sreda, 29. jun je rezervisana za program Majstori akustike, kada će od 19h nastupiti Mr.Swagger i Gold old Woya&Friends. Uslediće koncert od 21.30h jednog od najpopularnijih i najatraktivniih bendova u Srbiji i regionu čiji zvuk predstavlja autentičnu mešavinu ska i pank muzike – Samostalni Referenti.Filmski program četvrtkom, poslednjeg dana juna rezervisan je za dva prepoznatljiva naslova. “Muškarci koji mrze žene” (22.15h), triler reditelja Davida Finčera, nastao na osnovu istoimenog bestselera švedskog pisca Stiga Lašona. Film koji sledi “Devojka koja se igrala vatrom” (01.00h), donosi nastavak avantura Mikaela Blumkvista i njegove saradnice neobičnog izgleda ali briljantnog kompjuterskog znanja, Lisbet Salander, o kojoj saznajemo mnogo više nego u prvom delu trilogije. Ovog puta čuveni novinar i policija paralelno istražuju tri zastrašujuća ubistva…Švedska ekranizacija popularne Lašonove trilogije vinula je glumicu Numi Rapas u zvezdane visine, a glavna muška uloga poverena je Mikaelu Nikvistu.

Program u petak,1. jula će početi svirkom u 19h Garden Mainstream Tria, a potom od 22.00 sata nastupiće beogradski sastav Dibidus.I subota, 02. jul ponudiće bogat muzički program, te od 18 sati nastupaju Hadži Prodane Duše, od 20.30h Branimir i Neprijatelji, a od 22.00 sata talentovani pevač Marko Louis.Nedelja je dan za matine žurke i Corona Summer Vibes, u okviru koje su, od 17.00 pa do ponoći, za program zaduženi DJ-evi Rhythmoholia i Pookie.Ovog leta APA Beer Garden je pravi izbor lokacije za uživanje i provod.

KONCERT IZNENAĐENJA - GOBLINI NA BEER GARDENU 14. JULANa zahtev publike i zbog kiše koja je pokvarila njihov nastup u subotu, 11. juna, BLAŽA I KLJUNOVI održaće još jedan koncert na APA Beer Gardenu i to u četvrtak, 07. jula od 21.30h, dok će sedam dana kasnije, u četvrtak 14. jula, od 21.30 sat, nastupiti i miljenici beogradske publike, kultni šabački pank rok bend GOBLINI.Iako u programu APA Beer Gardena nije najavljen njihov koncert, posle prošlogodišnjeg fantastičnog nastupa i želje publike da ih ponovo čuju u pivskoj oazi, organizatori su uspeli da obezbede nastup Goblina i ove godine. Samo sedam dana nakon početka letnje turneje Golub i ekipa iz benda će ponovo zagrmeti na makiškoj strani Ade, u četvrtak, 14. jula, kada će publiku još jednom podsetiti na najveće hitove.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track