SAVETI HOLIVUDSKIH ŠMINKERA: Evo šta oni preporučuju za novogodišnju noć!
Foto: Profimedia

Spremni za najluđu noć

SAVETI HOLIVUDSKIH ŠMINKERA: Evo šta oni preporučuju za novogodišnju noć!

Pop kultura -
Jedan od najboljih Britanskih frizera Džordž Nortvud, koji se brine za kose mnogih poznatih ličnosti, otkriva kako sa malo truda možete da imate frizuru kao iz modnih časopisa

Ukoliko ste isplanirale gde idete za doček 2015. godine, sigurni smo da do poslednjeg trenutka nećete znati koja je frizura idealna i kako se najbolje našminkati. Evo kako to rade poznate zvezde.

Jedan od najboljih Britanskih frizera Džordž Nortvud, koji se brine za kose mnogih poznatih ličnosti, otkriva kako sa malo truda možete da imate frizuru kao iz modnih časopisa.

"Na vlažnu kosu naprskajte dosta balzama, koji se ne ispira, kako biste povećali volumen. Prosušite kosu i podelite je na tri dela. Fenirajte donje slojeve kose blago ka gore velikom četkom, da kosa ne bi izgledala pravo i slepljeno. Gornje slojeve fenirajte tankom četkom i usmerite kosu u pravcima u kojima želite da pada. Razdeljak podesite u zavisnosti od oblika lica. Za blage kovrdže upotrebite figaro. Na kraju dodajte malo laka. Brzo, lagano i efikasno", rekla je ona.

Ali frizura nije dovoljna. Bez šminke stajling jednostavno nije kompletan. Šarlot Tilberi je žena koja šminka mnoge zvezde, među kojima su Kejt Mos i Kim Kardašijan. Ona nam preporučuje neke metode koje koristi.

"Izražene oči, sjajne jagodice i senzualne usne su nešto što bismo želeli da istaknemo. Ovaj trend u šminkanju je kao mala crna haljina" uvek će biti u modi. A lice pre šminkanja uvek dobro pripremite hidratantnom kremom. Negovan izgled je uvek na ceni".

Žena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track