SEKS SKANDAL PLEJBOJEVE ZEČICE: Kendra u akciji sa drugaricom
Foto: Rojters

Novi snimak

SEKS SKANDAL PLEJBOJEVE ZEČICE: Kendra u akciji sa drugaricom

Pop kultura -
Rijaliti zvezda pojavljuje su u snimku od 45 minuta sa izvesnom Tarjin Rajan

Kendra Vilkinson, rijaliti zvezda i nekadašnja devojka vlasnika "Plejboja" Hjua Hefnera, suočava se sa novim skandalom nakon što se još jedan seks snimak pojavio u javnost. Međutim, za razliku od prvog, gde je Kendra u društvu tadašnjeg dečka, na ovom snimku rijaliti zvezda je u akciji sa - devojkom.

Rijaliti zvezda koja se trenutno nalazi u šou "I am Celebrity...Get me Out of Here" pojavljuje su u snimku od 45 minuta sa izvesnom Tarjin Rajan, a ovo je drugi skandal ove vrste koji je, za kratko vreme, zadesio nekadašnju Plejbojevu zečicu.

Njena prijateljica Džesika Hal rekla je da je snimak odraz Kendrinog "avanturisičkog životnog stila". "Kendra je veoma nevaljala devojka, i kada je napravila te snimke, živela je punim plućima. Dobro se zabavljala i mislila je da živi život o kakvom mnoge devojke maštaju. Svi imaju prošlost, i ona sigurno nije izabrala da to izađe na videlo. Znam da je sigurno neće brinuti tuđe mišljenje, jednostavno će se izboriti sa ovim i nastaviti dalje", rekla je za San.

Prvi kućni porno video Kendre Vilkinson, koji je snimila sa 18 godina sa svojim tadašnjim dečkom, pojavio se u javnosti pre svega petnaestak dana. Amerikanka se u početku zgražavala kada se ovaj snimak pojavio, a kasnije je i sama pokušala da ga proda i dobije novac za njega.

"Snimak se pojavio u najgorem mogućem trenutku, baš kad nastojim da sredim život. Oduvek sam otvoreno pričala o svojoj prošlosti i svemu što sam radila, ali taj video nisam snimila za javnost i jako mi je neugodno što će svi moći da ga vide", rekla je tada Kendra Vilkinson, koja je navodno od prodaje tog materijala dobila 680.000 dolara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track