SEKSI STARLETA PORUČUJE: Pripremam iznenađenje za dame sa oblinama!
Foto: Twitter

Postaje dizajnerka

SEKSI STARLETA PORUČUJE: Pripremam iznenađenje za dame sa oblinama!

Pop kultura -
Volela bih da pokrenem svoju liniju odeće koju bi nosile seksi devojke sa oblinama, rekla je Loren

Loren Godžer, koju je britanska javnost upoznala kao verenicu manekena Marka Vrajta, potom kao učesnicu "Vip Velikog brata" i "Takmičenja na ledu", sad želi da postane dizajnerka.

"Volela bih da pokrenem svoju liniju odeće koju bi nosile seksi devojke sa oblinama", rekla je Loren. Atraktivna Loren želi da rijaliti progarme zameni modom, kao što su pre nje učinile Gema Kolins, Sem Fejers, Ejmi Čajlds. Dok se ne pojave njeni modeli, Loren najveću pažnju privlači izgledom.

"Trudim se da vežbam koliko god mogu, da se hranim zdravo, ali to nije tako lako zbog mojih obaveza. Volim da plešem, pa mi to pomaže da ostanem u formi", ispričala je.

Kozmetička linija ove devojke, sredstva za negu lica i kose, "Lauren's Way", odlično je prihvaćena. Privlačna Loren povremeno ima probleme sa aknama koje rešava na sledeći način.

"Posle mog puta u Dubai moja koža je tražila pomoć, morala sam da uklonim sve slojeve mrtve kože i ostatke pigmentacije koje je sunce izazvalo. Uradila sam tretman dubinskog čišćenja koji je očistio kožu i učinio je blistavom, bila je to dobra investicija", rekla je Loren.Loren posebnu pažnju posvećuje obrvama, koje voli da najviše istakne.

Kad je reč o plastičnoj hirurgiji, pitanje operacija ostaje otvoreno u njenom slučaju.

"Ne osuđujem nikog ko želi da izgleda bolje, svako želi i da oseća bolje i treba da bude tako", poručila je. Noć veštica ova devojka proslavila je u jednom klubu u Londonu u društvu atraktivnih prijateljica koje će prve poneti njene modele.

(Žena.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja