SELFI MIS IZRAELA I MIS LIBIJE IZAZVAO SKANDAL: Oduzeti joj titulu zbog druženja s neprijateljem
Foto: Instagram, Mis Univerzuma

Slikale se zajedno

SELFI MIS IZRAELA I MIS LIBIJE IZAZVAO SKANDAL: Oduzeti joj titulu zbog druženja s neprijateljem

Pop kultura -
Izraelska misica Doron Matalon napravila je selfi s misicom Libana Seli Grejdž i objavila ga na Instagramu, nakon čega su libanski mediji napali svoju misicu jer se uopšte slikala s Izraelkom

Izraelska misica Doron Matalon napravila je selfi s misicom Libana Seli Grejdž i objavila ga na Instagramu nakon čega su libanski mediji napali svoju misicu jer se slikala s Izraelkom.

Selfi dve misice izazvao je pravi međunarodni skandal na društvenim mrežama. Naime, na svetskom takmičenju za Mis Universe, izraelska misica Doron Matalon napravila je selfi s misicom Libana Seli Grejdž i objavila ga na Instagramu, nakon čega su libanski mediji napali svoju misicu jer se uopšte slikala s Izraelkom. U njihovom društvu bile su i mis Slovenije i mis Japana.

Inače, Liban i Izrael u tihom su ratu iako većih konflikata između te dve zemlje nije bilo proteklih devet godina, ali napetost se još uvek oseća.

Libanska misica nakon napada u medijima izjavila je kako je Izraelka danima "lovila" za selfi i da je sporna fotografija nastala slučajno jer je Mis Izraela "skočila kraj ostale tri misice i uslikala ih".

"Fotografirala sam se sa mis Japana i mis Slovenije kad je iznenada uskočila mis Izraela, napravila selfie i objavila ga na svojim društvenim profilima", rekla je.

Libanska misica je na svom Instagram profilu objavila kako je sve vreme izbegavala da komunicira ili da se fotografiše, s mis Izraela, ali da je ona uhvatila na prepad i fotografiju objavila na društvenim mrežama. Doron Matalon nakon toga ponovo je objavila fotografiju i rekla kako nije iznenađena zbog skandala koji je izbio, ali da je jako tužna zbog toga.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja