SILOVAO DEVOJKE, SAD ZAVRŠAVA KARIJERU: Bil Kozbi otkazao sve nastupe!
Foto: Rojters, Profimedia

Zlostavljač

SILOVAO DEVOJKE, SAD ZAVRŠAVA KARIJERU: Bil Kozbi otkazao sve nastupe!

Pop kultura -
U međuvremenu su mediji otkrili da je komičara još 2004. tužilo 13 žena zbog seksualnog zlostavljanja, ali da je slučaj zataškan tako što im je Kozbi platio odštetu

NJUJORK - Bil Kozbi, zvezda nekada veoma popularne serije "Kozbi šou", otkazao je sve nastupe u svetlu novih optužbi za seksualno zlostavljanje. Kako prenosi AP, američki komičar je otkazao standup nastupe u Las Vegasu i Tusonu, kada je u javnost izašlo nekoliko žena trvdeći da ih je on silovao.Protekle sedmice, Kozbi je otkazao i nekoliko intervjua i gostovanja kao i najavljene projekte sa TV mrežom NBC i Netfliksom.

Slavni komičar je do maja 2015. imao zakazano 36 nastupa i u pripremi nekoliko novih projekata. Kozbi se našao u središtu medijske pažnje kada su tri žene - novinarka Džoan Taršis, manekenka Dženis Dikinson i umetnica Barbara Boumen ispričale u javnosti svoje traumatično iskustvo, navodeći da ih je glumac svojevremeno seksualno iskoristio.

Iako je u saopštenju, objavljenom prošle nedelje, negirao sve optužbe, ovaj negativni publicitet mogao bi 77-godišnjeg Kozbija da košta dalje karijere.U međuvremenu su mediji otkrili da je komičara još 2004. tužilo 13 žena zbog seksualnog zlostavljanja, ali da je slučaj zataškan tako što im je Kozbi platio odštetu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja