SNIMA SE FILM MAMURLUCI: Nikola Kojo i Srđan Dragojević razotkrivaju glumce
Foto: Damir Dervišagić

Uskoro stižu

SNIMA SE FILM MAMURLUCI: Nikola Kojo i Srđan Dragojević razotkrivaju glumce

Pop kultura -
Seriju bih opisao kao komediju o glumačkoj profesiji, a nekako je najbliža američkoj „Kalifornikaciji“, otkriva proslavljeni reditelj

U produkciji Nikole Koje i s potpisom reditelja Srđana Dragojevića od jeseni na male ekrane stiže serija „Mamurluci“, saznanje Kurir.Komedija koju kao scenarista potpisuje Rade Marković (autor kultnog „Crnog Gruje“, op. aut.) trebalo bi da se emituje na jednoj od nacionalnih televizija, a mnogi koji su imali priliku da pročitaju scenario opisuju je kao srpsku verziju američke serije „Kalifornikacija“, u kojoj je glavnu ulogu igrao Dejvid Duhovni.Čekaju TV ponude- Mi smo zajedno, drugarski, i s vrlo skromni sredstvima uradili pilot-epizodu, a da li će i kada biti emitovana, zavisi od interesovanja televizija. Nikola Kojo je producent i najbolje s njim da kontaktirate oko njene dalje sudbine. Opisao bih je kao komediju o glumcima i glumačkoj profesiji, a nekako je najbliža američkoj seriji „Kalifornikacija“. Glavne junake igraju Nikola Kojo i Zoran Cvijanović i svima se dopala naša serija kad su je pogledali - kaže Dragojević za Kurir.

Već su snimili pilot-epizodu... Srđan Dragojević
Već su snimili pilot-epizodu... Srđan Dragojević

Proslavljeni reditelj otkriva da su u podeli još Nataša Ninković, Vojin Ćetković, Miša Samolov, Hristina Popović, Nebojša Cile Ilić i Goran Radaković. Nikola Kojo nam je rekao da ga pozovemo za nekoliko dana jer trenutno nije u Srbiji.Još dve serijeTelevizijske gledaoce čeka uzbudljiva jesen jer je reditelj i scenarista serije „Selo gori, a baba se češlja“ Radoš Bajić najavio da snima nastavak od 15 epizoda, koje sigurno neće biti emitovane na RTS.- Uskoro ću početi dva projekta - jedan je igrani film „Braća po babine linije“, a drugi je snimanje novih nastavaka „Selo gori, a baba se češlja“ - rekao je Bajić nedavno na jednoj konferenciji.Trenutno RTS snima seriju „Čizmaši“ po romanu Dragoslava Mihailovića, koja bi trebalo da krene da se emituje od oktobra, a glavnu ulogu tumači Aleksandar Berček i student glume Miša Dragičević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track