ŠOK U HOLIVUDU: Razvode se Bijonse i Džej Zi! Evo s kim je reper varao pevačicu...
Foto: Profimedia

Krah braka

ŠOK U HOLIVUDU: Razvode se Bijonse i Džej Zi! Evo s kim je reper varao pevačicu...

Pop kultura -
Ubrzo pošto su se pojavile glasine o rastavi slavnog para, strani mediji raspisali su se i o tome kako će Bijonse u Džej Zi voditi pravi rat oko ćerke Blu Ajvi

O trzavicama u braku Bijonse (34) i Džej Zija (45) pisalo se i prošle godine, međutim, izgleda da je sad stvarno došao kraj braku ovog slavnog para.

Naime, kako pišu zapadni mediji, pevačica će uskoro javno saopštiti da se razvodi od slavnog muzičara. Navodno, Bijonse navodno više ne želi glumiti da je u sretnom braku pa cijelu tu priču želi što prije okončati.

"Porodici i prijateljima već je rekla da planira da krene napred sa svojim životom. Ne žele više da slušaju pitanja o svom braku ni o tome zašto ona i Džej Zi nemaju više dece", tvrdi izvor blizak paru.

Kao razlog tome, navode se njegove afere sa drugim ženama. Džej Zi je navodno prevario sa Rojanom i Ritom Orom. Pisalo se i da je pevačicu varao s Kim Kardašijan pre nego što se ona udala za Kanja Vesta. Na sve ove napise par nije reagirao.

Prošle godine, kad se takođe pisalo da im je brak u krizi, Bijonse i Džej Zi zajedno sa ćerkom su se pojavili na pozornici tokom dodele MTV nagrade jer su tako hteli svima dokazati da je među njima sve u redu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track