Solanž Nouls u brak ušla na biciklu!
Foto: Instagram

Stala na ludi kamen

Solanž Nouls u brak ušla na biciklu!

Pop kultura -
Par je umesto u limuzini stigao na biciklima, belim retro, a sve je nekako bilo fokusirano na detalje. Tako je i njena korpica na biciklu bila puna belog cveća

Sestra najpoznatije pevačice na svetu Bijonse, Solanž Nouls rekla je svoje "sa" reditelju Alanu Fergusonu u nedlju u Nju Orleansu pred oko 200 zvanica.

Par je umesto u limuzini stigao na biciklima, belim retro, a sve je nekako bilo fokusirano na detalje. Tako je i njena korpica na biciklu bila puna belog cveća.

Gosti kažu da su delovali vrlo smireno i relaksirano, što ne može baš da se kaže za većinu parova koji staju na ludi kamen. Mlada je nosila drap kombinezon sa izrazito dubokim dekolteom pa se u jednom momentu videlo da je Solanž bradavice pokrila selotejpom kako se ne bi nazirala ispod garderobe. Nažalost, taj selotejp je upravo ono što su paparaci čekali.

I pored čuvene tuče u liftu, na venčanje je došao i Džej Zi sa Bijonse i ćerkicom. Njen izabranik, Ferguson (51) režirao je spotove Keti Peri, Džona Ledženda, a dobio je i BET nagradu za najbolju režiju spota Bijonse "Party" i "Dance For You".

Ovo je drugi brak za Solanž koja ima dete sa bivšim suprugom Danielom Smitom.Žurka je trajala do duboko u noć, a ako je suditi po fotografijama i mladenci i gosti su se sjajno provodili.

Bijonse i Džej Zi su ovom zabavom dokazali da nema ništa od njihovog razvoda jer par nije skidao osmeh sa lica, a pevačica je u beloj uzanoj haljini izgledala fantastično.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track