SPEKTAKULARNO: Haos u stilu devedesetih!

Evropska dens žurka u beogradskoj Areni

SPEKTAKULARNO: Haos u stilu devedesetih!

Pop kultura -
Đuskanje La Bouche, 2 Unlimited, Music Factory, Ace of Base napravili dobar provod pred 10.000 obožavalaca
1 / 4

Najveće zvezde devedesetih sinoć su napravile pravi haos u beogradskoj Areni, gde su nastupile pred oko 10.000 poštovalaca. Obožavaoci dens muzike nestrpljivo su čekali početak spektakla, a kad se na scenu u 21.15 pojavio Technotronic, nastala je prava pometnja među posetiocima.

Gradonačelnik Siniša Mali
Gradonačelnik Siniša Mali

Hitovi koji slušaocima nisu dozvoljavali da miruju, odjekivali su dvoranom, a iz sata u sat smenjivali su se Ace of Base, La Bouche, Culture Beat, Music Factory, 2 Unlimited, Snap i Shou. S obzirom na to da se ovakav spektakl neće ponoviti, ne samo u našoj zemlji već i u ostatku sveta, izvođači su se potrudili da ova žurka ostane zauvek upamćena.

Veljko Ražnatović
Veljko Ražnatović

U VIP lože stizali su poznati, među kojima su bili gradonačelnik Beograda Siniša Mali, glumci Vuk Kostić i Viktor Savić, deca Svetlane Cece Ražnatović Anastasija i Veljko, kao i Brenin naslednik Viktor Živojinović. U loži je bila i Katarina Rebrača, koja se provodila s prijateljima.

Knez sa suprugom
Knez sa suprugom

Ipak, zvezde večeri bili su naši najpoznatiji denseri devedesetih: Slađa Delibašić sa suprugom, Bit strit, Energija, Gru, kao i mnogi drugi koji su u fan pitu neprestano đuskali uz inostrane kolege. Celu noć je trajala densomanija, a ljubiteljima najvećih hitova i to je bilo malo.

Gagi, Vajs i Baki
Gagi, Vajs i Baki
http://www.youtube.com/watch?v=lGdc63T78i0
http://www.youtube.com/watch?v=9fE3gJ9BuCw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track