ŠTA KAD ZNAK ZAKAŽE? Kako vaš podznak reaguje kad ste nesigurni?

Iza njega se skrivamo

ŠTA KAD ZNAK ZAKAŽE? Kako vaš podznak reaguje kad ste nesigurni?

Pop kultura -
Među ostalim, podznak je maska koju automatski navlačimo kad smo suočeni s neizvesnošću ili kad smo uplašeni. Pogledajte kako izgleda vaša

Primera radi, ako vam je podznak Strelac, život ćete doživljavati kao niz uzbudljivih mogućnosti i izbora koji vas mame na istraživanje i razvoj.

Ako vam je podznak u Jarcu, svet ćete promatrati sa sumnjom, oprezom i strahom. Dok će osoba s podznakom u Strelcu na pruženu priliku reagovati: "Odlično, kad počinjem?", osoba s podznakom u Jarcu reagovaće: "Moram li? Jesam li dovoljno dobar za to? Oh, kakva odgovornost!"

Prva reakcija u neizvesnosti i nesigurnosti

LAV u podznaku dramatizuje kad je nesiguran. DEVICA u podznaku postavlja niz pitanja i previše je kritična. Iza prevelike objektivnosti skriva se osećajnost i simpatičnost. VAGA u podznaku pokazuje previše šarma i slatkoće jer je u detinjstvu naučila da mora da bude dobra. Iza tih lepih manira skriva se ljutnja i pasivna agresija. ŠKORPIJA u podznaku reaguje snažno i silovito, skrivajući osećanja i smisao za humor dok god nije siguran. STRELAC u podznaku vedar je i nasmejan i u teškoćama. On je u fazonu 'sve će biti dobro' i često skriva veliku snagu ili tugu. JARAC u podznaku pokazuje stidljivost ili hladnoću iza kojih se skriva nesigurnost i pritisak odgovornosti. VODOLIJA u podznaku se buni kad je nesiguran, pokazuje da je 'drukčiji'. RIBE u podznaku pokazuju odsutnost duha, ćutanje i izbegavaju konfrontaciju. Teško podnose bol i ružne stvari. Iza fasade krije se duboka snaga i vizionarstvo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track