STRAŠNA ISPOVEST MAĐARICE (20) Terali su me na seks sa 10 muškaraca dnevno. Evo kako sam se osvetila
Foto: Profimedia

Mislila da mu je devojka

STRAŠNA ISPOVEST MAĐARICE (20) Terali su me na seks sa 10 muškaraca dnevno. Evo kako sam se osvetila

Pop kultura -
Budući da je Birai dugovao novac trgovcu ljudima Zoltanu Blagom (30), nagodio se sa njim tako što je trampio "svoju" devojku za dug

Desetorica pripadnika međunarodne bande koja je hvatala devojke i prisiljavala ih na prostituciju osuđeni su na višegodišnje zatvorske kazne zahvaljujući žrtvi koja je uspela da pobegne i ispriča sve strahote koje je doživela policiji.Mlada Mađarica, čiji identitet nije objavljen, imala je samo 20 godina kada je, ne sluteći, započela vezu sa Jenom Buraijem (24). Ispostaviće se da je on u stvari makro koju ju je prisiljavao na prostituciju. Šest godina je razila za njega, postala je njegov rob i radila je iz bordela u bordel u Mađarskoj i Austriji.

Budući da je Birai dugovao novac trgovcu ljudima Zoltanu Blagom (30), nagodio se sa njim tako što je trampio "svoju" devojku za dug.

Skotland jard je pokrenuo istragu tokom koje je uhapšeno 11 osoba, uključujući Buraija i Blagu, a izvedene su i racije u pedesetak javnih kuća po celoj Britaniji. Razotkrivena je cela kriminalna grupa, koja je na seks prisiljavala najmanje 250 devojaka.

Foto: Profimedija
Foto: Profimedija

Indipendent

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track