TOMPSONU SLUPALI BMW: Autobus mu udario u auto dok je pevač bio u kafiću!
Foto: 24satahr

Saobraćajna nesreća

TOMPSONU SLUPALI BMW: Autobus mu udario u auto dok je pevač bio u kafiću!

Pop kultura -
Vozač busa je dojurio a videlo se da je bio potresen. Odmah je došao i Tompson, ali nije ništa govorio. Nije mi se činilo da je ljut, ispričao je jedan od očevidaca
1 / 3 Foto: 24satahr

Vozač autobusa parkirao je i izašao. Ubrzo je bus na nizbrdici počeo da klizi. Prvo je pokupio golf, koji je bio parkiran iza autobusa. Taj golf je udario u Tompsonov bmw a autobus se zabio u skupoceni bmw X6, rekao je jedan od svedoka koji je prisutvovao ovom događaju.

Sve se odvijalo ispred Tompsonovog kafića Crovis, na autobusnoj stanici na koju su parkirali i Thompson i njegov kum iz Ekvadora, Vjekoslav Diego Miletić, vlasnik bmw X6. Tompson i Miletić bili su na kafi na terasi kafića kad su čuli udarac autobusa u vozila.

"Vozač busa je dojurio a videlo se da je bio potresen. Odmah je došao i Tompson, ali nije ništa govorio. Nije mi se činilo da je ljut, kao ni vlasnik bmw X6", rekao je jedan od očevidaca.

Tompsonov bmw je malo ogreban, a Miletiću je potpuno zdrobljen levi prednji kraj vozila. Obojica su bili nepropisno parkirani.

Tompsonov menadžer Zdravko Barišić kratko je kazao da se ništa posebno nije dogodilo i da oko svega ne treba dizati buku.

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track