TUŽI JE ZBOG...ČEGA?! Tvrdi da joj je Mila Kunis ukrala kokošku pre 25 godina
Foto: Jutjub

Ima traume zbog toga

TUŽI JE ZBOG...ČEGA?! Tvrdi da joj je Mila Kunis ukrala kokošku pre 25 godina

Pop kultura -
Ukrajinska pevačica Kristina Karo tuži Milu Kunis, za koju tvrdi da joj je bila prijateljica u detinjstvu, zato što joj je ukrala kokošku iz kokošinjca

Kristina Karo tvrdi da su ona i Mila bile nerazdvojne kao devojčice i da je glumica često dolazila kod nje na igranje. Pre 25 godina, tvrdi Kristina, Kunis je došla kod nje i igrala se s njenim kokoškama. Međutim, jedna kokoška, imena Dogi nestala je. Kunis je navodno priznala da je Dogi odvela kući pa joj je rekla:

"Ti možeš da imaš bilo koju kokošku iz kokošinjca kao ljubimca, Kristina".

foto: Profimedia
foto: Profimedia

U tužbi, Ukrajinka tvrdi da joj je taj incident ostavio traume, čak toliko da je morala da ide na psihoterapije. Kada se preselila u Los Anđeles, Kristina je shvatila da živi blizu Mile Kunis, i to joj je "vratilo sva loša sećanja", pa je opet morala da krene na terapiju. Karo želi da Kunis plati sva njena lečenja i za duševnu bol.

Nestanak kokoške Dogi, pevačicu je "koštalo ostvarivanja američkog sna". Zbog traume, od Mile traži 5.000 dolara.U njenoj priči postoji jedan mali problem. Karo tvrdi da je tada živela u selu Bereznicia, koje je udaljeno tri sata vožnje od mesta u kom je Kunis odrasla pre nego što se preselila u Ameriku.

Inače, Karo pokušava da ostvari karijeru u SAD, a prvi singl zvao joj se 'Daj mi zelenu kartu' (Give me green card).

http://www.youtube.com/watch?v=_663i6ffpzk

(Hot.hr/TMZ)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track