UMRLA PRVA PRAVA STARLETA: Tara pronađena mrtva u stanu
Foto: Profimedia

U 45. godini

UMRLA PRVA PRAVA STARLETA: Tara pronađena mrtva u stanu

Pop kultura -

Tara Palmer Tomkinson, kojoj je princ Čarls kum, a bila je zvezda tabloida, pronađena je mrtva u 45. godini.

Prva starleta pronađena je mrtva u stanu, potvrdila je policija. Tara je bila poznata devedesetih godina kao devojka za zabavu, a poslednjih godina se povukla i vodila uredniji život. Starleti je 2016. godine pronađen tumor na mozgu i išla je na tretman.

Princ Čarls je izjavio da je veoma potresen iznenadnom smrću.

Tara je bila jedna od prvih pravih starleta. Bila je redovan gost razuzdanih žurki na koje je dolazila oskudno odevena. Njeno ime je postalo brend, a iako nije imala konkretno zanimanje, nudili su joj pravo bogatsvo za pojavljivanje u emisijama i klubovima. Učestvovala je u brojnim rijalitijima. Bila je zavisna od droge, nekoliko puta je bila na rehabilitaciji pa se ponovo vraćala porocima, a i dalje se prepričava kako je morala da rekonstruiše nos nakon što ga je uništila kokainom.

UNIŠTILI SU JE DROGA I KOKAIN: Bila je prva starleta na svetu, a danas se kaje

Međutim, poslednjih nekoliko godina života živela je povučeno, daleko od javnosti. Lansirala je modnu kolekciju namenjenu svim ženama bez obzira na konfekcijski broj, posao, način života, a, kako je samo govorila, jedini porok koji joj je ostao bila je elektronska cigareta.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Tomkinsonova je imala brojne romanse sa poznatima, ali se nikad nije udavala i nije imala dece iako joj je bila velika želja da postane majka.

"Nikada nisam želela da budem it-devojka, ali sam dobijala priliku za prilikom, pa automobile, pa televizijsku emisiju. Bilo je uzbudljivo, ali malo zastrašujuće. Ljudi su mi govorili da sam brilijantna, i da ne bih sve to dobijala da nisam brilijantna. Problem je bio u tome što se nisam tako osećala. Zato sam počela da uzimam sve te otrove", priznala je jednom prilikom.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track