(VIDEO) VERINE ŽIVOTNE LEKCIJE: Šta nas je sve naučila popularna serija?
Foto: Printskrin

Ljubav, navika, panika

(VIDEO) VERINE ŽIVOTNE LEKCIJE: Šta nas je sve naučila popularna serija?

Pop kultura -
Ova sjajna Verina sabrana dela sastavljena su uz pomoć njenih vernih obožavalaca na društvenih mreža, koji svakim danom verno objavljuje nove citate i misli, možda se nećete pridržavati baš svih Verinih lekcija, ali sigurno ćete se nasmejati

U seriji ,,Ljubav, navika, panika” sve se vrtelo oko jedne, naizgled obične beogradske porodice. Porodicu čine razvedeni par - Vera i Mića, koji su prinuđeni da i nakon razvoda ostanu da žive zajedno, kao i njihove dve razmažene ćerke Maja i Janja. Maja je razuzdana studentkinja koja lako menja momke, voli izlaske i lepu garderobu, a Janja je osmakinja i odlična učenica. Vera u stanu ima i svoju ordinaciju gde radi kao psiholog, dok je Mića računovođa u firmi. Porodica svakodnevno upada u niz komičnih situacija, a celu atmosferu dodatno začinjavaju Verina prijateljica Kića koja porodicu s vremena na vreme posećuje, komšija ludi Jovanović koji dolazi na terapije kod Vere, kao i Maca, Majina drugarica.

Ova sjajna Verina sabrana dela sastavljena su uz pomoć njenih vernih obožavalaca na društvenih mreža, koji svakim danom verno objavljuje nove citate i misli. Možda se nećete pridržavati baš svih Verinih lekcija, ali sigurno ćete se nasmejati ukoliko ste zaboravili na ovu seriju.

1. Vala biće majci civilizovano, pa ko živ – ko mrtav.2. To što ti osećaš, to ti je išijas od tvog fitnesa.3. To se bre radi spontano, a ti ne možeš ni da podrigneš spontano! Nego prvo moraš da upišeš u svoj rokovnik: “Burp – podrignuti za dva dana”4. Matori ljudi prave veče pod maskama! Dobro, s obzirom na šta ličite, onda je super da budete pod maskama…5. Ti ćeš meni da daješ korpu? Ti!? Kišna glisto!!!

6. Zašto sam im rekla da sam ih lako rađala? Trebalo je da kažem da sam ih rađala četrdeset sati i sad umukni i marš tamo u krevet!

7. Ma sve je to danas hajduk do razbojnika. Kada ćeš ti već jednom da nađeš dečka koji nije slučaj?8. Šta znače ovi krstići pored imena?– Mrtvi.Mhm... znači oni ništa…

9. Ja ovo neću izdržati. Ja ću je sada zadaviti kao zeca. Neka me posle olajava pred kamerama.10. Šta ja mogu da kažem o vaspitanju dece? Bre, ubiješ nekog, posle 20 godina izađeš sa robije. Ovako rodiš dete i dobiješ doživotnu.

11. Maja je do svoje devete godine mislila da se zove “Ajde ćuti malo”.

http://www.youtube.com/watch?v=3dM3OKlWpu8

13. Frizerki imam da poručim: “Spalila si mi kosu i uzela 30 evra. Ja ću tebe da spalim celu i to za džabe!”

14. Eto zašto si viša. Viša si jer mi jedeš džigericu, a džigerica je hranljiva.

15. Deca su bića na dve noge i nezahvalna.

16. Maco, jel bi htela pred Jovom da mi glumiš ćerku, kao ti si Maja? Da ne vidi Maju, ili ne daj bože onog idiota Janju.

http://www.youtube.com/watch?v=RCK5uQxOCrM

17. Diskus mi skočio. Osula sam se od praška, koleno mi oteklo, puca mi glava – sve u svemu, nije loše.

18. Luka, normalno, kao i obično plače. Onako baš se zarozao.

19. Pa imamo mi svoje ljude u tvom razredu!

20. Meni treba dvadeset ludaka po pet sati da slušam za ove pare!

21. Slušaj, da nisam protiv nasilja, ja bih ti sad tu tvoju glavudžu iščupala sa tog tvog tela.

http://www.youtube.com/watch?v=ZChtCKmYzhU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track