(VIDEO + 18) I BRITANCI IMAJU MACU DISKRECIJU: Ušla u Veliki brat i odmah se skinula!
Foto: Printscreen

Perverznije od Parova

(VIDEO + 18) I BRITANCI IMAJU MACU DISKRECIJU: Ušla u Veliki brat i odmah se skinula!

Pop kultura -
Heri Amelija je već drugog dana svog boravka u kući gledaocima pokazala toliko golotinje koliko neki od takmičara ne pokažu ni kroz celi šou.

Starleta Heri Amelija (22) očigledno zna kako da postane favorit publike, pa je po samom ulsaku u britanski rijaliti šou "Veliki brat" odlučila da se skine u toples i "zadivi" čitavu naciju. Zgodna brineta je već drugog dana svog boravka u kući gledaocima pokazala toliko golotinje koliko neki od takmičara ne pokažu ni kroz celi šou.

Naime, nova ukućanka je već prvi dan odlučila da spava samo u gaćicama.

Samo nekoliko sati pošto je u petak ušla u kuću "Velikog brata", Heri Amelija se potrudila da bude primećena. Na kraju dana je legla u krevet i to u toplesu. Prema osmehu na njenom licu, čini se da joj kamere nisu nimalo smetale. Dok su neki od ukućana okretali očima na njenu golotinju, neki su joj udelili komplimente na dobrom izgledu.

http://www.youtube.com/watch?v=PfPj-uDgdWo

Drugi dan obukla je ružičasti bikini koji je više otkrivao nego skrivao, pa su tako svi imali odličan pogled na njenu guzu. Takođe, njen dekolte je bio i zvezda žurke na kojoj se grudima držala čašu i "pojila" ukućanke...

http://www.youtube.com/watch?v=6GdkX7KiLMo

Očigledno je pokazivanje golih grudi recept za uspeh u ovim emisijama, što svakako može da potvrdi i Maca Diskrecija, koja je u srpskom rijaliti šou "Parovi" takođe pokazala sve svoje atribute.

http://www.youtube.com/watch?v=tFvseoaFtLc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track