VIDEO 18+ SLOVENAC KOJI MASTURBIRA NA SCENI: To je moj mali umetnički rad, inače sam privatno čedan
Foto: Printskrin

Marko Mandić, prvak Drame Slovenskog narodnog gledališća

VIDEO 18+ SLOVENAC KOJI MASTURBIRA NA SCENI: To je moj mali umetnički rad, inače sam privatno čedan

Pop kultura -
Glumac šokantno erotskih scena slovenski je prvak Drame te uzoran muž i otac koji sa sinovima igra šah i ide u izviđače

Prvak Drame Slovenskog narodnog gledališča iz Ljubljane Marko Mandić na Dubrovačkim letnim igrama postao je jedna od glavnih tema zbog erotiziranih scena koje je odigrao u predstavi “Elementarne čestice” na tvrđavi Lovrijenac, pod zaštitom jakih snaga nacionalne sigurnosti.

Ovaj 41-godišnji glumac, zapanjio je deo publike kada se potpuno razgolitio na sceni, zatim što je kao od majke rođen trčao preko gledaova ne bi li seo u mali udubljeni prostor u zidini tvrđave, a ponajviše činjenicom da je masturbirao na sceni.

"Kako sam to mogao? Pa misliim da je telo naprosto instrument umetnosti i da glumac, ako zna svoj posao, može odglumiti sve. Ne mislim da se bilo koji glumac treba da se boji toga da se u potpunosti preda ulozi. Šta više, mislim da glumca više od uloge može izludeti brana koju sebi postavlja u glavi kako bi zaštitio svoju ličnost od lika kojeg tumači", rekao je Mandić.

Privatno, Marko Mandić sušta je suprotnost od onoga što bi neko možda pretpostavio. Krajnje je ljubazan, oženjen je atraktivnom slovenskom glumicom Pijom Zemljič, ima dva sina. S njima se rado igra, vodi ih u izviđače, vozi bicikl...

"Imam 41 godinu i mislim da sam postao otac baš u pravo vreme. Sinovi mi danas imaju osam i deset godina. Otkad imam porodicu, mnogo mi je lakše u poslu, ona mi je podrška. Najviše volim kad su likovi koje tumačim udaljeni od mog privatnog iskustva i karaktera, a takve likove uglavnom i dobivam", govori Mandić.

Odrastao je u Velenju, roditelji su mu inženjeri građevine. Odlučio se za glumu još kao dete. Isprva su mu se sviđale lutkarske predstave. No, kako je odrastao, shvatio je da ima i drugih opcija za glumca pored lutkarstva.

Jutarnji.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track