(VIDEO) AGRESIJA I BRUTALNOST: Metal bend u kom napadaju jedni druge bodljikavom žicom zabranjen
Foto: Fejsbuk

Ludnica na sceni

(VIDEO) AGRESIJA I BRUTALNOST: Metal bend u kom napadaju jedni druge bodljikavom žicom zabranjen

Pop kultura -
Kontroverzni "death" metal bend koji napadaju jedni druge sa bejzbol palicama umotanim u bodljikavu žicu ljutito su reagovali nakon što im je zabranjen nastup u Glasgovu

Bend pod imenom "Eat The Turnbuckle" uznemirio je vlasti i pre nego što su doputovali u Glasgov u okviru turneje zbog svojih brutalnih ludorija na bini.

Bend je poznat po okrutnosti, pa su tako članovi benda umali običaj da sebi stružu glavu reznicom za sir ili da olupaju o glavu ultraljubičaste lampe na sceni.

Nakon koncerta u Edinburgu, bend je stigao u Glasgov samo da bi im bilo rečeno da je svirka odložena zbog policijske zabrinutosti.

Gitarista El Šlak je rekao:

TONIGHT!!!!! THE ETT TOUR-nament of DEATH IS PUTTING POCATELLO IDAHO IN THE RING TONIGHT IF IT LIKES IT OR NOT!!! SEE YOU JABRONIS AT DECKADENCE!?!

Posted by EAT THE TURNBUCKLE on Thursday, April 17, 2014

- Mi smo se pojavili, mi smo na turneji, ali gradska vlast je odlučila da nam zabrani koncert. Ne razumem šta je problem, mi naše ludorije i nasilje držimo na sceni između nas! Svačije je pravo da može to da gleda ako želi, ako mu se ne dopada neka zažmuri.

Bend koji stiže iz Filadelfije i poznat je po svojim krvavim nastupima, pod velikim su stresom i pokušavaju da objasne nadležnim ada brutalnost ostaje na bini, a ne među gledaocima.

http://www.youtube.com/watch?v=fv0JqUVjNh8

(viralthread.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track