(VIDEO) DON ŽUAN: Poslušajte novu pesmu Rundek cargo trija
Foto: Printskrin

Hit

(VIDEO) DON ŽUAN: Poslušajte novu pesmu Rundek cargo trija

Pop kultura -
Pesma "Don Žua" nastala je kao song za istoimenu plesnu predstavu i bavi se onim strastvenim i tajanstvenim što povezujemo s tim mitskim zavodnikom iz Sevilje, a doživjeli smo i doživele u vlastitom iskustvu

Rundek Cargo Trio objavio je novi singl "Don Juan" kao najavu novog albuma "Mostovi", koji izlazi u maju."Pesma "Don Žua" nastala je kao song za istoimenu plesnu predstavu i bavi se onim strastvenim i tajanstvenim što povezujemo s tim mitskim zavodnikom iz Sevilje, a doživjeli smo i doživele u vlastitom iskustvu", objašnjava Darko Rundek.

http://www.youtube.com/watch?v=y4fEolmihBY

Na albumu "Mostovi" naći će se i prvi singl iz oktobra 2013. godine "Midnight Calypso", koji je Rundek Cargo Trio već nebrojeno puta zasvirao pred publikom, i koji savršeno odgovara prvim zvucima proleća i leta. Prethodni, prvi album Rudnek Cargo Trija bio je "Plavi avion" (2010).

Rundek Cargo Trio nakon objave singla "Don Juan" završava rad na albumu "Mostovi" kog će promovisati na koncertima u regionu. Uskoro ćemo objaviti detalje beogradskih koncerata!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track