(VIDEO, FOTO) SEKSI GUZE: Džej Lo i Igi hipnotisale publiku nastupom!

Ama nagrade

(VIDEO, FOTO) SEKSI GUZE: Džej Lo i Igi hipnotisale publiku nastupom!

Pop kultura -
Dženifer Lopez i Igi Azalea koje su izvele svoj novi hit "Booty". Senzualnim pokretima i besprekornim linijama hipnotisale su publiku, a u prvom su planu bile – kako i sama pesma kaže –guze

Vodeće dame popa - Tejlor Svift, Igi Azalea, Arijana Grande i Dženifer Lopez imale su izvanredne nastupe na dodeli Američkih muzičkih nagrada (AMA) ali je dečačka grupa One Direction osvojio nagradu za najbolji pop/rok bend.

Sviftova je pokrenula šou izvođenjem "Blank Space" sa pozadinom koju su činile romantične scene i uz plesače odevene kao prosci.

Novajlija, australijska reperka Azalea dobila je nagradu za najbolji rep/hiphop album za "The New Clašic" što je, kako je rekla, prva nagrada koju je dobila. Nagrade AMA dodeljuju se glasanjem publike.

"Nagrada mi veoma znači jer me je to inspirisalo da dođem u Ameriku", rekla je 24-godišnja reperka."Veoma mi znači što sam ovde bila konkurencija Eminemu i Drejku i osvojila sam nagradu", kazala je ona.

Britanski soul pevač Sem Smit proglašen je za najboljeg pop/rok izvođača, Luk Brajan je najbolji kantri izvođač a One Direction su za "Midnight Memories" dobili AMA kao najbolji pop/rok album.

Veći deo tročasovnog šoua bio je posvećen uživo nastupima i mediji prenose da su se tu najviše istakle žene. Grande je izvela "One Leš Problem" i "Break Free" sa džez "tvistom" pokazavši raskošan glas, Lordi je izvela numeru "Yellow Flicker Beat" koja se pojavljuje u novom nastavku blokbastera "Igre gladi - Sjaj slobode". Britanka Čarli XCX izvela je "Boom Clap" i "Break the Rules".

Dženifer Lopez i Igi Azalea koje su izvele svoj novi hit "Booty". Senzualnim pokretima i besprekornim linijama hipnotisale su publiku, a u prvom su planu bile – kako i sama pesma kaže –guze!

http://www.youtube.com/watch?v=CcTcIMgvF64

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track