(VIDEO) KOBNO ZLOSTAVLJANJE: Majkl Džekson je kriv za raspad Gans end Rouzesa
Foto: Profimedia

Sve je moguće

(VIDEO) KOBNO ZLOSTAVLJANJE: Majkl Džekson je kriv za raspad Gans end Rouzesa

Pop kultura -
Bivši menadžer benda Gans end Rouzes Dag Goldstin u intervjuu za brazilsko izdanje časopisa Roling Stoun izjavio je da je kralj popa 1996. bio uzrok svađe između Eksla i Sleša

Kad je Sleš 1991. odlučio da svira na koncertu Majkla Džeksona to se najmanje svidelo njegovom kolegi iz benda Ekslu Rouzu i taj čin mu nikada nije oprostio. Naime Eksl je kao dete bio zlostavljan i verovao je kako tračevi o Majkli Džeksonu i zlostavljanju dece nisu puka laž i izmišljotina.

Sleš se na njegova upozorenja nije obazirao pa je nastavio svoju saradnju s Džeksonom kao gitarista u pesmi "Black and White". Kad je Eksl jednom prilikom na televiziji video Sleša s Džeksonom kako nastupaju, pomračio mu se um.

foto profimedia
foto profimedia

Naravno da to nije bio jedini razlog raspada benda. Sve je počelo još 1990, kad je bubnjar Stiven Adler zbog zavisnosti o narkoticima napustio Ganse. Na turneji sledeće godine Eksl se zamerio svima kasneći na nastupe.

http://www.youtube.com/watch?v=LJ7qXHjxj_0

Sleš je konačno napustio bend 1996. i nastavio da sarađuje s Majklom Džeksonom. U intervjuu koji je Eksl dao 2009. izjavio je kako više nikad u životu neće zasvirati sa Slešom, a 2012, kad je bend primljen u Rok end Rol kuću slavnih, nije se pojavio na ceremoniji objasnivši da ne može da podnese da bude u istoj sobi s ostalim momcima iz benda.

http://www.youtube.com/watch?v=8SbUC-UaAxE

(Depo.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track