(VIDEO) SEKS SECENE KOD KOMŠIJA: Ovo su najvrelije erotske scene u hrvatskim fimovima
Foto: Printskirn

Erotika na platnu

(VIDEO) SEKS SECENE KOD KOMŠIJA: Ovo su najvrelije erotske scene u hrvatskim fimovima

Pop kultura -
Prvi na listi je film "Oficir s ružom" u kojem Žarko Laušević i Ksenija Pajić imaju jako emotivne scene

Mila Elegović koju publika pamti po seriji "Bitange i princeze" i naša Jelena Jokić, vinovnice su nekih od scena koje su Hrvati proglasili za najprovokativnije u njihovoj konematografiji.

Oficir s ružomPrvi na listi je film "Oficir s ružom" u kojem Žarko Laušević i Ksenija Pajić imaju jako emotivne scene. Njih dvoje, u posleratnom Zagrebu bivaju zarobljenici sopstvene ljubavi i krutih pravila Komunističke partije. Uz stalni seksualni naboj koji je od prvog trenutka vidljiv kod glavnih junaka, bilo je i vrelih scena, u krevetu, na terasi, u kupatilu...

Oficir s ruzom by Praiza

Zagreb capuccino

Ako još niste pogledali novi film rediteljke Vanje Sviličić, možda vas to što je na listi najprovokativnijih, podstakne da vidite "Zagreb Capuccino" koji je kod nas premijerno prikazan na Festu. Glavnu ulogu igra Mila Elegović. Zgodna glumica u jednoj sceni se igra sa vibratorom, a u toj sceni dočaran je njen trenutak zadovoljstva.

http://www.youtube.com/watch?v=BTTimDYnio0

7 sex 7 Za malo "tvrđu" verziju pobrinula se ekipa filma "7 sex 7". Film je inače priča rediteljke Irene Škorić koji govori o pet parova i njihovom seksualnom životu. Mnogima je ostala u sećanju scena seksa Kristijana Ugrine i Jelene Jokić koja glumi požudu, a u isto vreme je i jako duhovita.

http://www.youtube.com/watch?v=UynX7qzIYMA

Dnevnik.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track