(VIDEO) ŠTA JE BILO POSLE? Sa 5 godina oduševio je svet talentom, šta se desilo 10 godina kasnije
Foto: Jutjub

Talenat koji se razvija

(VIDEO) ŠTA JE BILO POSLE? Sa 5 godina oduševio je svet talentom, šta se desilo 10 godina kasnije

Pop kultura -
Akim Kamara je iz Berlina i svira violinu od svoje druge godine, pre nego što je počeo da priča i dok je još uvek, bukvalno bio u pelenama

Svi vole da slušaju muziku, a svako voli slatku decu, posebno onu sa ozbiljnim talentom. Srećom po vas, ovaj video ima obe stvari.

Na prvom videu vidimo Akima Kamara, kada je imao 5 godina i svira Mendelsonov "Ples vilenjaka" sa violinistom Andreom Riuom i orkestrom Johana Štrausa. Akim je iz Berlina i svira violinu od svoje druge godine, pre nego što je počeo da priča i dok je još uvek, bukvalno bio u pelenama.

http://www.youtube.com/watch?v=LNCikMtZLJI

On ima neverovatnu sposobnost da zapamti muziku posle samo jednog ili dva slušanja. Kada vidimo ovako talentovano dete sa samo 5 godina, uvek se pitamo šta li će postići i uraditi u budućnosti, e pa Akim sada ima skoro 15 godina i svira klavir i violinu, ali ne voli da bude u centru pažnje. Ipak, to ne znači da se ne bavi muzikom kao što možete da vidite u sledećem video snimku.

http://www.youtube.com/watch?v=af9CKMQ1FpM

Još uvek ne čita note, već pamti sve što čuje i svira po memoriji. Još uvek je mlad, tako da ne znamo šta će još uraditi u svom životu, ali znamo da ćemo u njegovoj muzici još uživati. Zahvaljujući društvenim mrežama i internetu njegovu karijeru možemo da pratimo na jujtjub kanalu.

(ViralNova)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track