(VIDEO) TUŽNA SUDBINA MISICE: Manekenka koja je napustila sve da bi radila kao prodavačica u butiku
Foto: Prinskrin Yt

Tuga

(VIDEO) TUŽNA SUDBINA MISICE: Manekenka koja je napustila sve da bi radila kao prodavačica u butiku

Pop kultura -
Imala je uspešnu karijeru u modnoj industriji koju je napustila prošle godine kako bi se posvetila privatnom životu i, kako je tada rekla, pronašla sreću

Ena Kadić, koja je preminula pošto je pala u provaliju duboku 30 metara u Insbruku, postala je poznata 2013. godine kada je izabrana za mis Austrije. Imala je uspešnu karijeru u modnoj industriji koju je napustila prošle godine kako bi se posvetila privatnom životu i, kako je tada rekla, pronašla sreću.

Kada je postala mis Austrije, otvorila su joj se sva vrata. Bila je na naslovnicama brojnih magazina i svi su pisali o njoj. Trenirala je fitnes i jogu, ali najviše se volela da se druži sa svojim prijateljima. Želela je da postane fitnes trener. Životni moto joj je bio “Radi ono što želiš”.

"Postoji više od glamura. Taj život me ne čini srećnom. Sada se osećam dobro i tu sam odluku donela svesno. Doživela sam to sve i pitala se "Šta sada?". S današnjim znanjem ne bih to ponovo učinila. Mediji, događaji, stranke, posete... Nisam imala vremena za sebe i zabavu. Sada sam srećna", rekla je Ena prošle godine za austrijske medije.

Zabavljala se sa bivšim misterom Austrije Filipom Knefzom koji se oprostio od nje putem Fejsbuk i svog bloga emotivnim pismom i zajedničkim fotografijama. Oprostio se i veliki broj prijatelja i kolega.

Ena je 22.30 sati u bolnici od povreda glave, pluća i zdelice. Policija istražuje njenu smrt, a nisu isključili mogućnost samoubistva ili nesrećnog slučaja. Poznata je informacija da je pre nego što je preminula bila s muškom osobom, za koju pretpostavljaju da je njen lični trener koji je van zemlje i policija čeka da se vrati u Austriju kako bi ga saslušali.

Klix.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track