(VIDEO) OSKRNAVILA OBIČAJ: Pakistanska glumica (30) koja se slika gola osuđena na 26 godina robije!
Foto: Profimedia

Strog zatvor

(VIDEO) OSKRNAVILA OBIČAJ: Pakistanska glumica (30) koja se slika gola osuđena na 26 godina robije!

Pop kultura -
Vina Malik je postala poznata kada se slikala golišava za indijski muški magazin, pa još s tetoviranim logom pakistanske tajne službe na nadlaktici

Pakistanska glumica Vina Malik (30) i njen suprug Asad Bašir Kan Mir Šakil-ur-Rahman, izvršni direktor najveće medijske grupe u Pakistanu osuđeni su svaki na 26 godina zatvora zbog "zlog čina" bogohuljenja.

Ona je sa suprugom u jednom šou na Geo TV odglumila scenu venčanja baziranu na priči o braku ćerke proroka Muhameda.

Time su, kako je presudio sud u Pakistanu, uvredili osećaje muslimana u toj zemlji. "To se ne može shvatiti olako i takav potez mora biti strogo kažnjen", stoji u presudi.

Glumica se ne oseća krivom, a osim zatvorske kazne od 26 godina zatvora, bračni par bi trebalo da plati i kaznu od 10.000 evra, a biće im oduzeti i pasoši.

Inače, Vina Malik je postala poznata kada se slikala golišava za indijski muški magazin, pa još s tetoviranim logom pakistanske tajne službe na nadlaktici.

"26 godina! Hajde. 26 godina je celi vek. Ali, imam veru u viši sudovi u Pakistanu. Mislim da se ništa neće desiti ništa loše po mene. Kada je u pitanju mkonačna presuda, biće pravde po mene", rekla je Malik u nedavnom intervjuu.

http://www.youtube.com/watch?v=o9TR6j-jTnY#t=122

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track