VODIČ: Nađite dečka za 30 dana!

Prazoite uputstvo

VODIČ: Nađite dečka za 30 dana!

Pop kultura -
Uz jednostavne savete povećajte svoj seksepil i saznajte gde, kako i kada pronaći dečka za samo mesec dana

Uz jednostavne savete povećajte svoj seksepil i saznajte gde, kako i kada pronaći dečka za samo mesec dana, piše Cosmopolitan.rs

Prva nedelja

1. Pitajte svoje prijatelje da li poznaju nekog singl dečka. Iako vam takva otvorenost može zvučati čudno, barem ćete biti sigurne da vam neće preporučiti lošeg momka.

2. Prihvatite mantru "Nemam šta da izgubim". Iako je ova izreka kliše, setite se da hrabre devojke uvek dograbe najbolje momke.

3. Vaš pogled je ključ svega - Lagano nagnute glave na stranu, pogledajte na gore uz senzualan osmeh. Ova poza momcima pokazuje da je ok prići i verujte nam, deluje!

5. Zavodljivim govorom tela raširite mrežu i podarite osmeh svakom dobrom tipu koji prođe.

6. U teretanu dolazite malo ranije kako biste zauzele mesto pored zgodnog momka, od kog ćete kasnije zatražiti i privatan trening.

7. Znate one e-mailove koje vam kolege šalju o okupljanjima i druženjima? Hm, pa slobodno odgovorite na jedan.

Druga nedelja

8. Umesto ručka u zatvorenom prostoru, prošetajte centrom grada. Kada primetite zgodnog momka u kafeu ili na klupici u parku sedite blizu njega i započnite neobaveznu konverzaciju o hrani ili tome šta radite u životu.

9. Pridružite se grupi u kojoj ćete direktno sarađivati sa muškarcima, možda nekom sportskom klubu ili neprofitnoj organizaciji.

10. Praćenje vašeg bivšeg na Facebook-u završava se odmah. Umesto toga, bolje potražite momke u koje ste bile zaljubljene u srednjoj školi. Pošaljite im poruku kako ste ih slučajno ugledale u People You May Know i da ne možete da verujete kako su promenili, na bolje naravno.

11. Flertujte sa minimum tri lika na mestima na kojima to nikada ranije niste radile. Neobavezna priča u liftu ili sa seksi kelnerom predstavlja usavršavanje flert veština.

12. Do sada, trebalo bi da ste već dobile par odgovora od prijatelja koji vam nameštaju dečka. Recite im da slobodno proslede broj određenim momcima za koje biste mogle biti zainteresovane.

13. Sećate se momka iz teretane? Sledeći put kada naletite jedno na drugo recite mu Hej, kako si?, kao da ste stari prijatelji. Istraživači su dokazali da ljude više privlače oni koji su familijarni sa njima.

14. U ovo doba godine parkovi i tereni su prepuni momaka koji se bave sportom. Vozeći bajs zamolite jednog od njih da vam preporuči kojim putem da idete dalje, jer ste nove u tom kraju. Nešto nam govori da će vam se i on pridružiti.

Treća nedelja

15. Ako ste upoznale kul momka u organiziciji u kojoj volontirate, a posebno ako imate listu brojeva telefona pozovite ga da ga pitate kada ćete se opet videti.

16. Izlazite u barove radnim danima. Zaobilaženje mase koja izlazi vikendom pomoći će vam da ostvarite bolju konekciju sa muškarcima.

17. Posle par dana trebalo bi da ste već primile odgovore od momaka iz prošlosti. Ako je tako, nekom od njih predložite da se nađete na kafi i ispričate.

18. Bilo da se nalazite u lokalnom kafiću ili na utakmici, postavite se blizu slatkog momka i njegovih drugara. Kad god čujete nešto poznato uključite se Hej, nisam mogla da ne čujem i ja sam iz tog dela grada. Kako vam se dopada utakmica?

19. Napravite koktel zabavu i pozovite nekoliko prijatelja. Recite svakom gostu da povede jednu osobu koju ne poznajete. Bez obzira da li će vam se neko svideti ili ne, proširićete svoj društveni krug, jer ako ništa drugo neko od njih zna potencijalne momke.

20. Na putu do kuće, svratite negde gde nikada do sada niste bile, npr. u novootvreni kafić. Lakše je iskoračiti iz komforne zone i napraviti korak u nepoznatom okruženju.

21. Tagujte sve nove prijatelje na slici od sinoć. Vaši zabavni opisi slika podsetiće ih da vas drže na radaru i otvoriti mogućnost novih poznastava.

22. Organizujte happy hour sa zgodnim kolegom i dogovorite se da povedete nekoliko prijatelja.Kolege na poslu ponekad pričaju i o stvarima o kojima ne bi trebalo raspravljati na radnom mestu.

Foto finiš

23. "Slučajno" naletite na seksi muškarca u prodavnici. To je automatski pokretač razgovora (neko prvi mora reći Izvini) i fizički kontakt koji poznanstvo čini intimnijim.

24. Polako stižemo do završne faze. Bez obzira koliko zastrašujuće mogu zvučati narednih par ideja, probudite unutrašnju rok divu u sebi. Večeras krenite u provod i izađite na nastup lokalnog benda. Ako nema zgodnih muškaraca u okruženju, barem možete razgovarati sa gitaristom.

25. Privucite pažnju muškarca ovim hrabrim potezom. Pošaljite pomfrit ili piće za njegov sto.

26. Uđite u neku mušku radnju, uzmite lepu košulju a zatim pristunog momka upitajte Mom bratu je uskoro rođendan. Šta misliš o ovoj košulji?

27. U ovom momentu, postale ste pravi profesionalac kada je flert u pitanju. Krenite korak dalje - vreme je da jednom od svih njih date svoj broj telefona.

28. Izazovite sebe i dajte vizit kartu seksi strancu uz napomenu da vas pozove.

29. Skupite hrabrost i porazgovarajte sa simpatijom, bilo da je to slatki poštar ili kolega sa posla, a zatim razmenite e-mail adrese.

30. Čestitke! Za ovih trideset hrabrih dana uspele ste da povećate seksepil i upoznate nove momke! Sve što ostaje jeste da izaberete srećnika koji će ponosno poneti titulu vašeg dečka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track