VODIMO VAS NA EXIT: 10 najbolje ocenjenih komentara dobija karte za najveći domaći festival!
Foto: Zorana Jeftic

NAGRADE NA NAŠEM PORTALU

VODIMO VAS NA EXIT: 10 najbolje ocenjenih komentara dobija karte za najveći domaći festival!

Exit 2018 -
Još samo u utorak i sredu delimo karte za EXIT, zato požurite i ostavite svoj komentar

Ostalo je 2 dana do početka EXITa jednog od najvećih evropskih festivala koji već 15 godina garantuje 4 dana odlične zabave.

Kao i prethodnih dana sajt Kurira vam i u utorak, 7. jula poklanja 10x2 ulaznice za EXIT, po istom principu gde Najbolje ocenjeni komentari dobijaju 2 ulaznice za jedan festivalski dan.

Šta treba da uradite da biste dobili 2 karte?Potrebno je da u komentarima na ovu vest napišete odgovor na pitanje „Zašto baš vi treba da dobijete 2 karte za Exit?“ Prilikom ostavljanja komentara dobro vodite računa da ispravno upišete svoju mejl adresu jer ćemo vas preko nje kontaktirati. Na tu adresu ćemo vam slatii potvrdu da ste osvojite karte ako vaš komentar bude među najbolje ocenjenima i poslati instrukcije o preuzimanju karata.

Svi posetioci sajta Kurir.rs imaju pravo učestvovanja u ovoj akciji. U izbor ulaze svi odobreni komentari, a pobeđuju 10 najbolje ocenjenih komentara. Ocenjivanje komentara je javno. Svaki posetilac našeg sajta može glasati sa + ili – na vaš odgovor/komentar i tako vam povećati ili smanjiti šanse da dobijete karte.

Oni čiji komentari budu najbolje ocenjeni na portalu Kurira, tačnije 10 najboljih, dobiće 2 karte za jedan od festivalskih dana Exita.

Akcija je startovala u 12 sati. U 18 sati pravimo presek svih komentara i objavljujemo pobednike. Svi pobednici će moći da da preuzmu svoje karte prema instrukcijama koje će dobiti na mail. Zato krenite, ostavite odgovor u komentarima i neka najbolji pobede.

NAPOMENA: Ukoliko mail adresa koju ostavite nije ispravna snosite odgovornost za nepreuzimanje karata.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track