VODIMO VAS NA KONCERT: Kurir.rs poklanja karte za koncert Robija Vilijamsa
Foto: Beta Ap

Nagrade na našem Portalu

VODIMO VAS NA KONCERT: Kurir.rs poklanja karte za koncert Robija Vilijamsa

Pop kultura -
Kao i mnogo puta do sada, Kurir nagrađuje svoje verne posetioce

Najveći spektakl koji će Beograđani videti oveg leta, desiće se u sredu na Ušću gde će jedna od najvećih svetskih zvezda Robi Vilijams održati koncert.

Portal Kurira će tom prilikom obradovati 5 najkreativnijih od vas i nagraditi ih sa po 2 karte za koncert.Šta treba da uradite da biste dobili 2 karte?

Potrebno je da u komentarima na ovu vest napišete odgovor na pitanje „Zašto baš vi treba da dobijete 2 karte za koncert?“

Prilikom ostavljanja komentara dobro vodite računa da ispravno upišete svoju mail adresu jer ćemo vas preko nje kontaktirati i ako osvojite karte na tu prijavljenu mail adresu ćemo vam poslati instrukcije o preuzimanju karata.

Svi posetioci sajta Kurir.rs imaju pravo učestvovanja u ovoj akciji.U izbor ulaze svi odobreni komentari, a pobeđuju 5 najbolje ocenjenih komentara.

Ocenjivanje komentara je javno. Svaki posetilac našeg sajta može glasati sa + ili – na vaš odgovor i tako vam povećati ili smanjiti šanse da dobije karte.

Oni čiji komentari budu NAJBOLJE OCENJENI na portalu Kurira, tačnije 5 najbolje ocenjenih, dobiće po 2 karte za koncert Robija Vilijamsa.

Akcija startuje u 9 sati i traje do 19, kada pravimo presek svih komentara i objavljujemo pobednike.

Svi pobednici će moći da preuzmu svoje karte prema instrukcijama koje će dobiti na mejl. Zato krenite, ostavite odgovor u komentare i neka najbolji pobede. NAPOMENA: Ukoliko mejl adresa koju ostavite nije ispravna snosite odgovornost za nepreuzimanje karata.

Nagradna igra je završena u 19 časova. Hvala svim posetiocima koji su učestvovali i čestitamo srećnim dobitnicima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track