VOLI ME IL NE VOLI: 5 situacija koje otkrivaju da li je partner zaljubljen u vas
Foto: Profimedia

Da li ste se pronašli?

VOLI ME IL NE VOLI: 5 situacija koje otkrivaju da li je partner zaljubljen u vas

Pop kultura -
Svi znamo da postoji nevidljivi okidač koji se aktivira kada padnemo na glavu usled zaljubljivanja

Blogerka Džena Amatuli je napisala tekst o tome kako zaljubljeni ljudi reaguju na neprijatne situacije kod partnera, a kako to doživljavaju oni koji nisu zaljubljeni u izabranu osobu.

Biti zaljubljen u nekoga je jako čudna stvar. Svi znamo da postoji nevidljivi okidač koji se aktivira kada padnemo na glavu usled zaljubljivanja.Pet stvari koje mogu da pokažu da li ste zaljubljeni u osobu sa kojom ste u vezi1. Kada glasno hrčuZaljubljena osoba: „Hahahah tako si sladak!“Osoba koja nije zaljubljena: „Zvučiš kao domaća životinja. Prestani.“

2. Kada im je loše posle žurkeZaljubljena osoba: „ U redu je, dušo, izbaci to iz sebe. Pored tebe sam.“Osoba koja nije zaljubljena: „ Upravo si povratila u moje pivo. Obriši moj broj."

3.Kada imaju lošu frizuruZaljubljena osoba: „Izgledaš savršeno!“Osoba koja nije zaljubljena: „ Odjednom nisam siguran da li si mi se ikada sviđala.“

4. Kada kažu nešto čudno i ličnoZaljubljena osoba: „ Naša povezanost je sada jača. Osećam se tako blisko sa tobom.“Osoba koja nije zaljubljena: „ O.“( upućuje pogled čuđenja)

5. Kada kažu nešto sarkastičnoZaljubljena osoba: „ Ti si takav car!“Osoba koja nije zaljubljena: ( Ćuti dok ne provali da li se ta osoba šalila ili nije)

Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

(SuperŽena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track