ZAHVALJUJUĆI KLUNIJU: Amal Alamudin je najfascinantnija ličnost u 2014.
Foto: Fonet

Pridružila grupici u kojoj su Džeki Onazis, princeza Dajana i Kejt Midlton

ZAHVALJUJUĆI KLUNIJU: Amal Alamudin je najfascinantnija ličnost u 2014.

Pop kultura -
Lepa britanska advokatica se zahvaljujući venčanju sa holivudskim srcolomcem Džordžom Klunijem, prošlog septembra, našla na čelu ovogodišnje "liste najfascinantnijih ličnosti godine"

NJUJORK - Mnogi su se pitali kako joj je pošlo za rukom da zavede i privoli na brak najpoželjnijeg i najokorelijeg neženju na svetu, ali odgovor od Amal Alamudin, odnedavno gospođe Kluni, nikada nisu dobili.

Lepa britanska advokatica se zahvaljujući venčanju sa holivudskim srcolomcem Džordžom Klunijem, prošlog septembra, našla na čelu ovogodišnje "liste najfascinantnijih ličnosti godine" u izboru čuvene američke voditeljke Barbare Volters.

"Možemo slobodno reći da je njeno bilo venčanje godine. Ona se tako pridružila probranoj grupici u kojoj su Džeki Onazis, princeza Dajana i Kejt Midlton", navela je Volters, obrazlažući svoju listu na kojoj su još i glumica Skarlet Johanson, pevačica Tejlor Svift, glumac Nil Patrik Haris, voditeljke Opra Vinfri i Čelsi Hendl, fudbaler Majkl Strehan, autor "Igrara prestola" Džordž R.R. Martin, bisnismen i filantrop Dejvid Koč i generalni direktor Tesle Ilon Mask.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track