ŽELITE DA BUDETE PRIVLAČNIJI? Evo kako to da postignete!
Foto: Profimedia

Pokušajte

ŽELITE DA BUDETE PRIVLAČNIJI? Evo kako to da postignete!

Pop kultura -
Verovatno ne postoji osoba koja ne bi volela da bude atraktivnija. Uz vrlo malo truda, i vi možete postati privlačniji drugima, ali, najvažnije, sami sebi

Svi se slažu u jednome, biti privlačan drugima nešto je čemu svi težimo, a uz male korekcije u nekim segmentima, brzo i lako možete promeniti percepciju ljudi. Radi se o vrlo jednostavnim stvarima na koje možemo sami uticati.

OsmehPuno su puta istraživanja pokazala da su nasmešena lica neodoljiva. Kad imate iskren osmeh na licu, ljudi vas automatski doživljavaju kao prijateljski nastrojenu osobu u čijem se društvu osećaju prijatno. Zato se nasmešite!

Govor telaOpušten položaj ruku i tela jasan je znak da ste pristupačni i raspoloženi za druženje. Recimo ako imate prekrštene ruke ili noge ili pak nervozno tipkate po mobilnom, šaljete neverbalnu poruku da niste zainteresirani za komunikaciju s drugima.

Šalite seNe kaže se bez razloga da je smeh najbolji lek. Ako se smejete, odmah ste atraktivniji. Uspete li da nasmejete ljude u svom društvu, usrećićete ih. A zauzvrat će i oni vas nagraditi pozitivnim emocijama.

Opustite seStalno ste zabrinuti šta drugi misle ili pričaju o vama? Ove se navike morate odmah rešiti. Budite samouvereni u komunikaciji jer niko ne voli napete osobe. Odbacite negativne misli i opustite se. Još jedan savet: prilikom razgovora sagovornika gledajte uvek u oči, ali nemojte zuriti.

Ugodan mirisNa ovo nije teško uticati. Spomenućemo samo dve reči: lična higijena.

DržanjeUspravite se i hodajte puni samopouzdanja. Odmah ćete se bolje osećati! Ako se i ne osećate tako, folirajte malo. Verujte, uvek pali. Osobe koje imaju samouvereno držanje doživljava se takvima. A samouverenost je itekako privlačna suprotnom polu, piše tenetnews.com.

OdećaNiko ne očekuje da ste odeveni od glave do pete u Šanel ili Donu Karan, ali vodite računa da nosite odeću koja je baš za vašu građu tela. Zaboravite na usku ili preširoku odeću.

žKosaSvi stilisti slažu se da je lepa i negovana kosa vrlo bitan element nečijeg stila. Zato nemojte zaboraviti na frizuru! Neka vam je kosa uvek čista, a ako je farbate, držite izrastak na oku i redovno se šišajte.

(tportal.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track