ŽENA ROBERTA KARDAŠIJANA: Kris Džener je zla, uništila je svoju decu!
Foto: AP

Rat

ŽENA ROBERTA KARDAŠIJANA: Kris Džener je zla, uništila je svoju decu!

Pop kultura -
Džen Ešli tvrdi da je majka Kim Kardašijan varala starletinog oca i da je zapostavila sina, koji je tada imao samo četiri nedelje

Džen Ešli, bivša supruga Roberta Kardašijana, oca Kim, Kortni, Kloi i Roba Kardašijana, optužila je njihovu majku da je upropastila porodicu i da je ona veoma loša osoba, koja gleda samo sebe.- Kris je uništila svoju porodicu. Mislim da je ona zla. Robert mi je rekao dok smo bili na bazenu: “Ne znaš ti šta je ona meni učinila” - ispričala je Džen Ešli o Kris Džener, piše Radar onlajn.Ona je otkrila da je Kris mnogo povredila pokojnog supruga, koji je bio ugledan advokat, kad je saznao da ga vara s mladićem koga je unajmio da je podučava tenisu. Ističe da ju je Robert neizmerno voleo, a da ga je ona na sve načine povređivala.- Kad je Robert saznao za tu aferu, uzeo je bejzbol palicu i krenuo prema mladićevoj kući. Vikao je da nema pravo da bude s njegovom ženom. Uhvatio je Kris za ruku i rekao joj: “Idemo”, ali ga ona nije poslušala. Odbila je da krene s njim. Kazao joj je da ima kod kuće sina starog samo četiri nedelje i da odmah pođe kod njega - tvrdi Ešlijeva.Ona je dodala da ga je Kris pitala može li on voditi brigu o detetu neko vreme kako bi ona mogla da ostane s ljubavnikom.- Robert je bio ponižen, ali je voleo svoju decu - zaključila je ona.Kris Džener i Robert Kardašijan bili su u braku 13 godina. Robert je preminuo 2003. od raka. Kris se udala za Brusa Dženera, s kojim je dobila dve ćerke, a razveli su se prošle godine, kad joj je on otkrio da će promeniti pol, što je nedavno i uradio.

 njima priča ceo svet... Kris Džener sa ćerkama
njima priča ceo svet... Kris Džener sa ćerkama

Traži pažnjuKRIS DŽENER STAVILA IMPLANTATE U ZADNJICUKris Džener nedavno je posetila plastičnog hirurga i u svoju zadnjicu ugradila implantate. Ona ne može da podnese to što više nije u centru pažnje, već su oči svetske javnosti uperene u njenog bivšeg muža, koji je postao žena. Kris na sve načine pokušava da povrati svoju popularnost.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track