ŽENI SE BALI BEG: Ovo je izabranica njegovog srca!
Foto: Instagram

Rastužio devojke širom sveta

ŽENI SE BALI BEG: Ovo je izabranica njegovog srca!

Pop kultura -
Upućeni tvrde da su njih dvoje već kaparisali vilu u mirnom delu Istanbula i da planiraju baš tu da započnu svoj bračni život, piše turska Gazeta

Turski glumac Burak Ozčivit i njegova koleginica Fahrije Evsen će se venčati sledeće godine na leto! Vest je poput bombe odjeknula u turskim medijima, a njih dvoje još uvek nisu potvrdili te navode.

Burak i Fahrije svoj ljubavni život čuvaju daleko od očiju javnosti. Ono što ih je odalo u poslednje vreme je to što uvek postavljaju fotografije na Instagramu u isto vreme, a na jednoj se čak vidi da čuveni Bali beg pozira u stanu lepe glumice.

Upućeni tvrde da su njih dvoje već kaparisali vilu u mirnom delu Istanbula i da planiraju baš tu da započnu svoj bračni život, piše turska Gazeta.

Novinari ih uporno prate, a kada su prošle nedelje pitali glumicu koja je poznata po ulozi Nedžle u seriji "Kada lišće pada", da prokomentariše ljubavnu vezu sa Burakom ona je sa osmehom na licu kratko odgovorila: "Ne komentarišem svoj privatni život".

Fahrije i Burak su se upoznali pre godinu dana na snimanju serije "Grmuša". Dok je trajalo snimanje šuškalo se da među njima ima više o prijateljstva, a kada je Ozčivit raskinuo veridbu sa manekenkom Sejlan Čapom svi su znali ko je "krivac" za to.

Odmah po okončanju serije, poznati par je počeo da snima film u Bodrumu, a premijera se očekuje 23. januara 2015. godine.

(Večernje novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track