ŽESTOKA KRITIKA: Udruženje za zaštitu životinja napalo Anđelinu Džoli!
Foto: Profimedia

Holivudski tračevi

ŽESTOKA KRITIKA: Udruženje za zaštitu životinja napalo Anđelinu Džoli!

Pop kultura -
Udruženja za zaštitu životinja žestoko su napala glumicu Anđelinu Džoli zbog, toga što je dozvolila svojoj deci da "maltertitaju" životinje.

Anđelina, koja se sa porodicom nalazi na putovanju u Aziji, zamerila se zaštitnicima životinja jer je pustila svoju deci da jašu slonove u blizini čuvenog Angkor Vata, u Kambodži.

Iz udruženja "Elephant Asia Rescue and Survival Foundations" Anđelini, koja je nedavno osudila lovokradice u Africi koji ubijaju zbog slonovače, stigla je oštra kritika.

"Zaista, Anđelina, da li si toliko neobrazovana u vezi sa brutalnim metodama kroćenja i eksploatacije slonova za "turističke" namene u Aziji?", pitali su se iz udružennja koje je napalo glumicu.

Ipak, sudeći po uvek dobro obaveštenim izovrima, njenu decu na jahanje slonova nije odvela Anđelina, jer se ona u tim trenucima oporavljala od stomačnog virusa koji ju je zadesio na putovanju. Kada je čula šta su njena deca radila, Džolijeva je bila veoma besna, jer ne podnosi okrutno ponašanje prema životinjama, otkrio je dobro isti izvor za američke medije.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

(The Sun)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja