ZVEZDE KOJE SU PALE NISKO: Dotakli su samo dno, a onda su napravili spektakularni povratak!
Foto: REUTERS

Moraju da paze šta rade

ZVEZDE KOJE SU PALE NISKO: Dotakli su samo dno, a onda su napravili spektakularni povratak!

Pop kultura -
Jedna pogrešna odluka, jedan nepromišljen potez ove zvezde su mogle da koštaju karijere

Holivud je mesto gde najveće zvezde moraju najviše da paze šta će reći i uraditi. Jedna pogrešna odluka, jedan nepromišljen potez, može da ih košta karijere. Ovo su zvezde koje su dotakle dno, a potom napravile spektakularan povratak.

Viktorija BekamKada su kasnih 90-ih devojke iz Spice Girls bile na vrhuncu slave, Viktorija tada Adams, sigurno nije bila od onih za koju se mislilo da će posle benda napraviti spektakularnu solo karijeru. Ali kada se udala za Dejvida Bekama njena slava dosegla je ozbiljne razmere. Prešla je put od "spajsice" koju niko nije ni primećivao u grupi do internacionalne ikone stila i uticajne modne dizajnerke. Ostatak grupe postigao je malo ili nimalo kada se uporede sa Viktorijom, a ona danas "vredi" 300 miliona dolara. Čak je ove godine ponela titulu za najboljeg preduzetnika u Ujediljenom Kraljevstvu.

Nil Patrik HarisNil Patrik Haris veliku popularnost stekao je već sa 16 godina glavnom ulogom u seriji "Dugi Hauzer". Serija je trajala samo četiri sezone a Nil Patrik se od tada pojavljivao u brojnim serijama. Tek 2005. godine sreća mu se osmehnula pa je glumac dobio ulogu u popularnoj seriji "Kako sam upoznao vašu majku". Za ovu ulogu Haris je dobio brojne nominacije za Emi, a serija je postala hit i trajala je čak devet sezona. Haris će igrati i u hit seriji "Američka horor priča" a takođe je i objavljeno da je upravo on izabran da vodi najveći događaj filmske sezone- ceremoniju dodele Oskara 2015.

http://www.youtube.com/watch?v=INh5b5g6R1Y

Robert Dauni DžuniorSlavu je stekao 80-ih kao jedan od najtalentovanijih glumaca svoje generacije. Postigao je sjajan uspeh sa filmom "Manje od nule", a uloga Čarlija Čaplina u istoimenom filmu donela mu je 1992. godine nominaciju za Oskara. Međutim, devedesete su za Roberta Daunija bile turbulentna dekada.Tada izlaze na videlo njegovi problemi sa alkoholiom i drogom a glumac je hapšen nekoliko puta zbog posedovanja nedozvoljenih supstanci. Bio je na rehabilitaciju bezbroj puta i bezbroj puta se vraćao starim navikama. U tom periodu, producenti serije Eli Mekbil su ga otpustili, uprkos činjenici da mu je uloga u toj seriji donela Zlatnog globusa. Konačno je 2001. godine pobedio loše navike i koncentrisao se na karijeru. Danas je jedan od najplaćenijih glumaca Holivuda koji je u protekloj godini zaradio 75 miliona dolara.

http://www.youtube.com/watch?v=xBh_5F3aXTI

Miki RurkUprkos činjenici da je njegova karijera devedesetih bila u konstantnom porastu, najviše zahvaljujući ulogama u filmovima "9 1/2 nedelja" i "Anđeosko srce", Miki Rurk je odlučio da napusti glumu i vrati se svom prvom pozivu-amaterskom boksu. Nakon nekoliko godina provedenih u ringu, i nakon bezbroj plastičnih operacija koje je imao kako bi umanjio štetu koju je boks naneo njegovom licu, Rurk je odlučio da se vrati glumi. Ali tek uloga u "Gradu greha" vratila ga je na glumačku mapu. Film "Rvač" doneće mu nominaciju za Oskara za najbolju mušku ulogu. Danas je, više nego ikada, Rurk odlučan da napusti Holivud.

http://www.youtube.com/watch?v=E6FeH3JhpJs

Nikol RičiUsvojena ćerka Lajonela Ričija, Nikol skrenula je pažnju na sebe kada je, sa tada najboljom prijateljicom Paris Hilton, snimila rijaliti "Jednostavan život". U toku prikazivanja četvrte sezone Nikol je bila uhapšena zbog vožnje u pijanom stanju i osuđena na četiri dana zatvora. U braku je sa pevačem benda "Good Charlotte" Madenom i imaju dvoje dece. Iako su je mediji dugo portretisali samo kao članicu losanđeleske elite koja je "poznata samo zato što je poznata" Nikol Riči je uspela da se oslobodi te reputacije, što ne može da se kaže za njenu prijateljicu Hilton. Danas je Nikol u žiži interesovanja medija zbog njenog uticaja na modu, humanitarnog rada ali i zbog rijalitija "Candidly Nicole".

Alek BoldvinNajstariji od braće Boldvin, Alek uživao je status besprekorne holivudske zvezde sve dok nije započeo brakorazvodnu parnicu sa tadašnjom suprugom Kim Besindžer. Tada maloletna ćerka glumačkog para postala je predmet ostrašćene, dugačke i skupe borbe za starateljstvo. Glumac je čak tvrdio da mu je bivša žena zabranila da viđa ćerku a u knjizi koju je potom objavio, detaljno je opisao brak i post bračnu katastrofu sa Kim. Iako ga je parnica koštala više od milion dolara, jedna glasovna poruka-koštaće ga reputacije. U jeku borbe za starateljstvo mediji su se dokopali snimka glasovne poruke koju je ostavio ćerci i u kojoj je naziva "nepristojnom, praznoglavom malom svinjom". Uprkos potresima u privatnom životu, njegova karijera danas je u usponu. U proteklih sedam godina Boldvin je osvojio dva Emija i tri Zlatna globusa.

Čarli ŠinČarli Šin dugo je bio najplaćeniji televizijski glumac, a ovaj status je zavrednio ulogom u seriji "Dva i po muškarca". Međutim, Šinovo neslaganje sa producentom serije rezultiralo je njegovim otpuštanjem i raspuštanjem. Usledio je niz neobičnih oblika ponašanja, koje se najpre manifestovalo tokom čudnog TV intervjua u kojem je tvrdio da je "veštac" i da ima "DNK Adonisa". Potom je tadašnju devojku, istaknutu porno zvezdu nazvao svojom "boginjom". Uprkos problemima sa drogom i alkoholom, uprkos brojnim neuspešnim rehabilitacijama, Šin se 2013. godine, vratio na televiziju sa serijom ”Anger Management".

http://www.youtube.com/watch?v=Rhj442odcw0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track