Žensko telo na plaži: Kako vas muškarci vide?
Foto: Shutterstock

Obratite pažnju

Žensko telo na plaži: Kako vas muškarci vide?

Žena -
Iako vi sebi nalazite stotinu mana i proklinjete, na primer, široke butine ili opušten stomačić, većina muškaraca vidi damu koja nije preopterećena izgledom, već koja ima obline taman kako treba

Čim počne sezona kupanja, sunčanja i bikinija, žene neizostavno počinju da razmišljaju o izgledu svog tela, a norčito kako će se ono dopasti muškarcima.Prvo što treba da znate pre nego što počnete da osuđujete samu sebe zašto niste ranije započele dijetu ili krenule na treninge, imajte u vidu da koliko god savršeno izgledale, uvek postoje osobe koje će vam pronaći neku manu. Ali, takvi ljudi ne treba da vas zanimaju, kao ni njihovo mišljenje.Međutim, ako ste ovog leta u potrazi za avanturom ili ozbiljnom vezom, treba da imate u vidu šta muškarci zaista vide na vašem telu kada se na plaži skinete u kupaći kostim.

1. FiguraIako vi sebi nalazite stotinu mana i proklinjete, na primer, široke butine ili opušten stomačić, većina muškaraca vidi damu koja nije preopterećena izgledom, već koja ima obline taman kako treba. Znajte da muškarci ne vole kost i kožu i da vaša lepota nije u trbušnjacima, već u harizmi i stavu - to je vaše najjače oružje kojim ćete ga privući.2. TenMnoge žene i devojke pate za preplanulim tenom i trče u solarijum kako bi njihova koža na plaži bila što tamnija. Prestanite sa tim! Šta je ružno u bledoj koži? Da li ste znali da je to simbol aristokratije? Da li ste nekada videli Kejt Midlton, kraljicu Leticiju ili bilo koju drugu damu plave krvi sa preplanulim tenom? Niste!Prihvatite ono što vam je priroda dala i negujte svoju kožu i njenu pravu lepotu, a to je zdravlje i mekoća. "Pregorela" koža nije nešto što će privući muškarca, jer ćete tako izgledati samo kao žena sa kompleksom koja misli samo na fizičku lepotu.

3. PrekrivanjeKada muškarac vidi na plaži ženu koja ima ogromne naočare, masivni šešir, uvijena je u peškir, nije isključeno da će pomisliti da se od nekog krijete. Sa druge strane, ništa im nije privlačnije od dame koja se super oseća u svom telu - to ne podrazumeva savršenu liniju, već ponosno otkrivanje i nimalo stida zbog 2-3 kilograma viška. Za njega to je dama koja zna da uživa u hrani, umesto da se izgladnjuje i koja će radije sa njim grickati kokice uz film nego padati u nesvest od napora u teretani.4. Razgovor o teluZašto biste istakle kako neka devojka u blizini ima savršeno telo? Za početak, lepota je u oku posmatrača, a njemu ste sigurno lepi i seksi baš takvi kakvi ste, čim je izabrao da u tom trenutku razgovara sa vama, a ne sa devojkom pored. Osim toga, kukanjem nad svojim telom možete da mu pošaljete poruku da imate problem sa prihvatanjem same sebe, kao i sa kompleksima, što i nije neka privlačna osobina.

5. ŠminkaPa šta ako vas vidi bez šminke? Muškarcima mnogo znači kada vide da žena nema problem sa pokazivanjem pravog lica, bez gomile šminke.Budite uvereni da će mu se to baš dopasti, dok za žene koje se šminkaju za plažu muškarci nemaju razumno opravdanje, niti im je to privlačno. Uostalom, znaće da što se tiče izgleda neće biti iznenađenja, pa zato budite ponosne što vas je izabrao tako prirodnu - kao što je već spomenuto, njemu ste sigurno lepi i seksi baš takvi kakvi ste, čim je izabrao da u tom trenutku razgovara baš sa vama.Ovaj tekst je preuzet sa portala Stil

Pogledajte još na portalu Stil:Pije se 4 dana, skida 10 cm sa struka: Recept za savršenu bikini liniju!Jedna čaša je dovoljna: Osvežavajući napitak izbacuje masti iz tela!Samo jednom se živi: 15 situacija zbog kojih nikada nećete zažaliti!Ovako voli prava dama: 12 stvari koje jaka žena želi u ljubavi!Budi njegova žena iz snova: Kako da ga nateraš da odlepi za tobom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track