Jubilej Webiz konferencije: Zrenjanin postaje centar IT industije, tehnologija i marketinga
Foto: PR

Jubilej Webiz konferencije: Zrenjanin postaje centar IT industije, tehnologija i marketinga

Tech -

Krajem marta, već petu godinu zaredom, Zrenjanin postaje centar IT industije, digitalnih tehnologija i digitalnog marketinga a sve to zahvaljujući Webiz konferenciji. Webiz se ove godine održava od 30. marta do 2. aprila, s tim što se 30. i 31. marta realizuje Webiz edukacija, a od 31. do 2. aprila Webiz konferencija.

Kao i svake godine, posetioce konferencije očekuje izuzetno kvalitetan program, sa velikim brojem eminentnih predavača, IT kompanija i partnera Webiz-a koji će se predstaviti kroz predavanja, aktivacije i promotivne aktivnosti. Ukoliko je vaš posao vezan za internet i digitalne tehnologije za Webiz se možete prijaviti na webiz.me.

Prvi dan Webiza rezervisan je za keynote predavače: Lazara Džamića, marketinškog stratega, Branka Milutinovića, osnivača Noredus-a, kao i Steli Eftija, koji nam dolazi direktno iz Silicijumske doline iz SAD. Nakon toga organizovan je i "1 na 1" razgovor sa Ministarkom državne uprave i lokalne samouprave Anom Brnabić koja će slušaocima objasniti šta država namerava da uradi a tiče se IT sektiora. Drugi dan obeležiće predavanja predstavnika IT kompanija i stručnjaka iz specifičnih oblasti koje koriste inovativne i digitalne tehnologije. Treći dan, nedelja, rezervisan je za preduzetničke priče, gde će posetioci moći da čuju niz zanimiljivih predavanja gde su dobre ideje i motivacija prerasle u uspešne preduzetničke priče. - kaže Vladimir Kovač, menadžer Webiz projekta.

Naši partneri pripremili su brojne poklone za učesnike Webiz konferencije ali i niz nagradnih igrica i aktivacija. Svaki delić slobodnog prostora van konferencijske sale biće podređen networkingu, odnosno povezivanju učesnika, međusobnom upoznavanju, razmeni ideja i iskustava... Nakon predavanja slede Webiz žurke. Kvalitetna edukacija, mnogo energije i motivacije i dobar provod više su nego dovolji razlozi da dođete na Webiz. - poručuje Vladimir Kovač.

Kompletnu listu predavača kao i program konferencije pogledajte na sajtu webiz.me.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja