Webiz edukacija na Zlatiboru: Zbog čega je važno da vaš biznis postoji i na internetu?
Foto: Promo

Webiz edukacija na Zlatiboru: Zbog čega je važno da vaš biznis postoji i na internetu?

Tech -

Vidljivost na internetu danas je preduslov svakog uspešnog biznisa. Ipak, ako ste samo napravili sajt, vrlo je moguće da za vas niko neće čuti sve dok ne počnete da se reklamirate na internetu. Šta bi tačno i na koji način trebalo da uradite kako biste povećali prodaju, izdvojili se od konkurencije i kako bi što više ljudi čulo za vaš biznis, objasniće vam preko 25 stručnjaka digitalnog marketinga na Webiz edukaciji na Zlatiboru.

Webiz edukaciju koja se od 16. do 18. juna održava u renomiranom hotelu Palisad, obeležiće dva programa predavanja, a svaki posetilac moći će da izabere da li će slušati predavanja o trendoviam u digitalnom marketingu ili o toma kako da uz pomoć digitala unapredite svoje poslovanja u oblasti turizma.

  • Našim posetiocima je najvažnije da se sa Webiza vrate sa znanjem i informacijama koje mogu odmah da primene u sopstvenom poslovanju. Mi to znamo, pa smo ove godine okupili predavače koji su iskusni praktičari u oblastima kojima se bave. Većina predavača se godinama uspešno bavi digitalnim marketingom i primenom digitalnog marketinga u turizmu, ali među predavačima su i predstavnici malih, ali veoma uspešnih biznisa koji će ispričati kako je njima pošlo za rukom da unaprede poslovanje uz pomoć interneta.- menadžer Webiz projekta.

Na Webiz edukaciji ćete naučiti kako da sadržajnim marketingom steknete poverenje klijenata, kako da povećate prodaju uz pomoć email marketinga, kako da usavršite direktnu komunikaciju sa kupcima, kako da na pravi način iskoristite moć društvenih mreža Facebook i Instagram.

  • Ukoliko se bavite turizmom, onda je za vas program na kojem će vam predstavnici turističkih organizacija Srbije i Crne Gore objasniti kako promovisati turističku destinaciju ili uslugu. Iz Brisela nam dolazi Guneš Vural, menadžer digitala za Evropsku putnu komisiju, čije predavanje ne smete propustiti ako se bavite marketingom u turizmu. Takođe, naučićete kako da uz email marketing steknete nove i zadržite stare mušterije. Motivacione priče malih, ali uspešnih preduzetnika objasniće vam da je I te kako moguće sa malim budžetima u digitalu doći do gostiju u seoskom turističkom domaćinstvu.
foto: Promo

Imena nekih od predavača koje ćete slušati i upoznati na Webiz edukaciji su Ivan Bildi, Ivan Minić, Vladimir Zarić, Aleksandar Nikolić, Sandra Vlatković, Goran Mirković, Branisalv Grković, Miloš Gajić, Karlo König.

Pored primarne edukacije slušaoce očekuju i zanimljive networking aktivnosti poput izleta do muzeja na otvorenom u Sirogojnu, posete Stopića pećine itd. Takođe, Webiz je poznat i kao dobar domaćin pa će svi posetioci dobiti i vredne poklon pakete.

Prijave za Webiz poslovnu edukaciju traju do četvrtka, 15.juna što znači da je ostalo još samo malo vremena da dobro pogledate program edukacije i donesete dobru poslovnu odluku – da dođete na Webiz!

Za više informacija posetite webiz.me.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track