Honor 8 Lite – brz i aktivan pametni telefon, baš kao ti!
Foto: Promo

Honor 8 Lite – brz i aktivan pametni telefon, baš kao ti!

Tech -

Maksimalno koristiš dan. Ne dozvoljavaš da ti vreme prođe uzalud. Živiš brzim i aktivnim životom, stoga ti treba telefon koji prati tvoj ritam i ne usporava te. Treba ti Honor 8 lite.

Tvoj život ne prolazi uzalud – živiš punim plućima u svakom trenutku. Nema vremena za gubljenje – moraš da istražuješ, da se zabavljaš, da isprobavaš i doživljavaš stvari! Voliš muziku koja te prati u svakom raspoloženju. Zaustavljaš vreme fotografišući mesta na koja ideš i ljude koje srećeš. Uvek si u kontaktu. Znaš sve o onome što se dešava oko tebe. Da li si primetio koliko je pametni telefon važan u svemu tome? On je tvoj kontrolni centar i tvoja eksterna memorija, tvoj dnevnik i tvoj verni pomoćnik. Prirodno je da bude baš kao ti – brz, dinamičan, aktivan. Mora da isprati ritam.

Honor 8 Lite je upravo takav telefon! Za to je dizajniran. Od samog početka, od prve skice na tabli za crtanje, inženjeri koji su radili na njemu, imali su jedan zadatak: da kreiraju uređaj koji može da kombinuje eleganciju i stil sa zapaženim životnim vekom baterije, a što je još važnije, onaj koji bi mogao da pruži korisniku – a to si ti – dovoljne performanse da obezbedi da telefon uvek isprati ritam.

foto: Promo

U obavljanju ovog zadatka, dizajneri su odlučili da koriste HiSilicon Kirin 655 procesor, koji pruža i duže trajanje baterije i odlične performanse. Kako je to moguće? Procesor je opremljen sa osam Cortex-A53 računarskih jezgra, ali nisu svi jednaki. Četiri jezgra, nameštena na 1 GHz, osmišljena su da izvršavaju zadatke koji zahtevaju nisku potrošnju energije. Kada ti ne trebaju pune performase pametnog telefona, može da radi na efikasnom režimu potrošnje baterije, produžavajući životni vek baterije. Ostala četiri jezgra imaju drugu svrhu. Ove 1.7 GHz računarske jedinice pružaju 8 Lite veliku količinu računarske energije i ogromno povećanje performansi.

Isto kao tvoj računar, tvoj pametni telefon treba da poseduje veliku memoriju koja ti dozvoljava brzo prebacivanje između snimanja fotografija, Facebook-a, Snapchat-a i web pretraživača, sve to dok svira Spotify muzika u pozadini. Sa Honor 8 Lite, dostupna memorija nikada nije problem, zato što ovaj pametni telefon ima 3 GB RAM memorije, dovoljno da obezbedi odlične performanse svih tvojih aplikacija.

Takođe, ne treba da brineš o prostoru za čuvanje filmova i fotografija koje snimaš, i muzike koju preuzimaš. 16 GB interne memorije, odvešće te daleko. Ipak, ne postoji stvar kao previše slobodnog prostora, iako, ponekad nestane u najmanje očekivanom momentu. Srećom, sa Honor 8 Lite uvek postoji plan B: prostor za mikroSD karticu kako bi se proširila memorija tvog telefona do 256GB!

foto: Promo

Postoji još jedna stvar koja se često previdi kod odabira telefona: operativni sistem. Jasno je da treba da bude Android – sve aplikacije su dostupne i proizvođači prave dodatke kako bi radile na njemu, tako da ne treba da brineš oko kompatibilnosti. Međutim, ima svoje nedostatke. Nije naročito lep, i kada ih je Google dizajnirao, nisu previše mislili na pogodnosti i funkcionalnosti. Huawei se pobrinuo za to pripremajući EMUI, sa verzijom 5.0 dostupnoj na Honor 8 Lite. EMUI je elegantan, ima minimalistčki interfejs sa dodatnim funkcijama kako bi olakšao život i pojednostavio upotrebu telefona.

Ovo nije sve! Ove sezone kompanija je spremila posebno iznenađenje! Svi oni koji do kraja jula kupe Honor 8 Lite telefon dobijaju gratis powerbank zahvaljujući kom ti neće ponestati baterije, jer uz neverovatnih 10.000 mAh omogućava punjenje i do 3x.

Pojačaj leto i budi always on!

foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track