HONOR 8 LITE – Telefon za one koji ne pristaju na kompromise
Foto: Promo

HONOR 8 LITE – Telefon za one koji ne pristaju na kompromise

Tech -

Tehnologija pametnih telefona se razvila u tolikoj meri da modeli srednje klase mogu da ponude mnogo više nego što je to bio slučaj u do sada. Honor 8 Lite pruža korisniku beskompromisne performanse i jednostavnost korišćenja – ne samo na dan kupovine, već i nakon mnogo meseci intenzivnog korišćenja.

#najbolje specifikacije

Prvi uslov da bi pametni telefon radio brzo su dovoljno jake specifikacije. U slučaju pametnog telefona, uglavnom se radi o naprednom procesoru i RAM kapacitetu.

Honor 8 Lite ima osmojezgarni HiSilicon Kirin 655 procesor, sa četiri jezgra od 2.1 GHz i još četiri od 1.7. GHz. Veći broj jezgra omogućava sprovođenje više kalkulacija istovremeno.

Drugi neophodan element je RAM memorija. Honor 8 Lite ima 3 GB RAM-a što je podjednako sa onom koju poseduju neki od najskupljih uređaja na tržištu. Veći RAM kapacitet obezbeđuje nesmetan rad sistema i aplikacija, naročito kada korisnik prelazi iz jednog u drugi aktivan program. Takođe omogućava rad aplikacija u pozadini na duže, kada ih korisnik ne koristi neko vreme.

I procesor i RAM memorija predstavljaju dobar duet i nadopunjuju jedno drugo.

Ono što bi trebalo da bude dodato ovom duetu je Mail – T830MP2 grafički sistem – zahvaljujući kom je čak i sa najzahtevnijim igricama moguće održati neometano prikazivanje slika.

foto: Promo

#savršen softver

Honor 8 Lite dolazi sa najnovijim Android 7.0 Nougat mobilnim operativnim sistemom i najnovijom verzijom interfejsa EMUI 5.0, koji odlikuju novine vezane za izgled i rad. Novi interfejs je jednostavniji, transparentniji i minimalistički. Pruža brži pristup prečicama. Korisnik ima bolju interakciju sa notifikacijama, što u isto vreme pruža više informacija.

Phone manager omogućava skeniranje uređaja i pronalaženja svih elemenata koji moraju da budu optimizovani: uklanjanje starih, nepotrebnih datoteka, zatvaranje nepotrebnih aplikacija koje rade u pozadini, optimizacija korišćenja baterije i online skeniranje memorije sa antivirusnim programom.

#visoke performanse

Najvažniji su, svakako, mehanizmi koji se brinu da se performanse sistema i aplikacija ne pogoršavaju vremenom. Huawei je uveo mašinsko učenje rešenja, koja prate obrasce ponašanja korisnika, uče njihove navike, koje u isto vreme unapred previđaju potrebne resurse. Sve ovo rezultira boljim upravljanjem baterije. Više resursa je dodeljeno aplikacijama koje se najviše koriste. Zbog toga, najpotrebniji programi se pokreću brže, bolje rade i ostaju u memoriji duže, kako bi odmah bili spremni za korišćenje.

Sa EMUI 5.0, 90% odsto interakcija korisnika sa telefonom ne zahteva više od 3 klika što značajno skraćuje vreme i čini telefon jednostavnijim za upotrebu.

foto: Promo

Honor 8 Lite poseduje tri najvažnija elementa kako bi obezbedio neometano korisničko iskustvo: snažne specifikacije, najnoviju verziju Android 7.0 sistema i optimizirani EMU 5.0. Sve ovo je nadopunjeno sjajnim dizajnom i kvalitetnim materijalima od kojih je uređaj izrađen zahvaljujući kojim je pametni telefon srednje klase sve bliži najskupljim vodećim proizvodima više nego ikada pre.

Kako bi upotpunili korisničko iskustvo, u kompaniji Huawei mislili su na sve! Predstoji nam leto i sezona odmora, a svi znamo da tada najviše surfujemo Internetom, što u značajnoj meri troši bateriju pametnog telefona. Kako bi odmor proveli nerazmišljajući o nivou baterije, svaki kupac koji do kraja jula kupi Honor 8 Lite telefon uz omiljeni uređaj dobija i power bank, prenosivu bateriju od 10.000 mAh zahvaljujući kojoj će svoj telefon moći da dopuni i do tri puta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track