NIJE KASNO ZA FEJSBUK: Ako nemate profil sigurno nećete dobiti 10.000 dolara

Požutite

NIJE KASNO ZA FEJSBUK: Ako nemate profil sigurno nećete dobiti 10.000 dolara

Tech -
Fejsbuk nije samo društvena mreža, već čitava jedna nova država digitalne ere, a nemati profil u tom svetu je isto kao da nemate ličnu kartu

Svetom je kao bomba odjeknula vest da će se Facebook ponovo naći na sudu, i da će ukoliko izgubi, korisnicima morati da plati po 10.000 dolara.

Svedoci smo velikih promena koje su danas aktuelne, i koje sa napretkom tehnologije zahvataju svaki skriveni segment društvenog života. U tim promenama brišu se granice država i nacija, a izrastaju novi oblici društvenog identiteta.

Kurir
Kurir

Fejsbuk nije samo društvena mreža, već čitava jedna nova država digitalne ere, a nemati profil u tom svetu je isto kao da nemate ličnu kartu. Kao što bez lične karte danas ne možete ništa, tako bez profila na Fejsu ubrzo nećete moći da učestvujete u društvenom životu na pravi način.

Sve i da ne bude ništa od ovih 10.000 dolara koje Fejsbuk treba da isplati korisnicima u slučaju da izgubi suđenje, ovo je tek početak, sigurno će biti još mnogo situacija u budućnosti u kojima će sve one inadžije zažaliti što nemaju Fejsbuk profil.

Profimedia
Profimedia

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja