RED JE OGROMAN, ČEKA SE DANIMA: Šta se nalazi u najekskluzivnijoj ceb stranici?!

Eksperiment ili

RED JE OGROMAN, ČEKA SE DANIMA: Šta se nalazi u najekskluzivnijoj ceb stranici?!

Tech -
U svakom trenu može biti samo jedan posetilac, ulazi se jedan po jedan, a onde se možete zadržati samo 60 sekundi

Neobična veb stranica ovih je dana postala hit i zaintrigirala hiljade korisnika. Most Exclusive website ima malo drugačija pravila te su mnogi "potrčali" da vide o čemu je reč.

Naime, na ovoj stranici u svakom trenu može biti jedan posetilac, ulazi se jedan po jedan, a onde se možete zadržati samo 60 sekundi. Kada otvorite stranicu, morate uzeti kartu i čekati u red da bi ušli i videli što se to nalazi unutra. Zasad je izdato gotovo 300.000 karata.

Stranicu je napravio Džastin Forej i nedavno je napisao da nije očekivao toliko posetioca na stranici. Nije se izjasnio koja je tačno namena stranice, iako je moguće da se zapravo radi o nekakvom eksperimentu.

Nakon što napokon uđete na najekskluzivniju stranicu, što ovih dana nije lako jer je navala velika, možete ostaviti komentar kako bi dokazali da ste bili ondje. Nakon objave komentara, čeka vas to veliko iznenađenje koje ste čekali satima, ako ne i danima - slike mačaka.

Slična stranica, sličnog imena, The World's Most Exclusive website, pokrenuta je 2011. godine, ali bila je ograničena na korisnike sa Tviter profilima. Stranica je radila dva i po meseca, a zatim su korisnici koji su pokušali da uđu dobili poruku da je eksperiment završen.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track