SPREMITE NOVČANIKE: Evo koliko ćete platiti gledanje Jutjuba bez reklama!
Foto: Profimedia

Ovo su mnogi čekali

SPREMITE NOVČANIKE: Evo koliko ćete platiti gledanje Jutjuba bez reklama!

Tech -
Mnogi će se obradovati što će uskoro biti moguće uživanje u materijalu sa "Jutjuba" bez prekidanja, ali i zbog još nekih pogodnosti

Život bez "Jutjuba" je danas gotovo nezamisliv, a najveća mana ovog internet video servisa je što nas smara sa reklamama na početku, kraju, pa čak i usred snimka koji gledamo. Zato će se mnogi obradovati što će uskoro biti moguće uživanje u materijalu sa "Jutjuba" bez prekidanja, ali i još nekih pogodnosti. Ovom novitetu se neće veseliti oni koji ne žele da plate kako bi koristili "Jutjub".

Naime, oni korisnici koji odvoje 9,99 dolara mesečno koristiće "Jutjub Red" i gledati sve sadržaje bez reklama, a imaće i dodatnih pogodnosti poput skidanja snimaka na uređaj kako biste ih gledali i kada ste oflajn.

"Jutjub Red" ima posebnu muzičku aplikaciju koja će uključivati pun pristup "Gugl plej muzici", a biće moguće slušanje ne samo oficijalnih verzija muzičkih numera, već i muziku uživo, remiksove, sadržaj koji su napravili razni korisnici...

"Jutjub Red" omogućava i korišćenje gejming servisa, kao i sektorom za dečije kanale.

Kada se pretplatite na "Red", moćićete da ga koristite sa svih operativnih sistema i androida na kome se ulogujete.

"Jutjub Red" će u Americi biti pušten u rad 28. oktobra, a ostatak sveta mu se može nadati početkom sledeće godine. Do tada vi odlučite da li je cena od gotovo 10 dolara mesečno odgovarajuća za uslugu koju ćete dobiti.

(Z. T. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track