U AGENCIJI TRAVELLAND POPUSTI ZA LETO 2017. DO 45%
Foto: Promo

U AGENCIJI TRAVELLAND POPUSTI ZA LETO 2017. DO 45%

Zabava -

U turističkoj agenciji „Travelland“ popusti za leto 2017. dostižu čak neverovatnih 45%. Svi koji u ovom periodu uplate aranžman za sledeće letovanje u agenciji „Travelland“ sigurno će imati višestruku korist.

Najbolji mogući uslovi za letovanje su upravo sada i upravo u „Travellandu“.

- Zvuči neverovatno, ali pojedini hoteli se mogu uplatiti po skoro prepolovljenim cenama – rekao nam je Milan Jovanić iz agencije „Travelland“. – Pored hotela za naredno leto, izuzetne popuste smo pripremili za zimske destinacije i gradove Evrope tokom praznika. Apartmanski smeštaj može se uplatiti sa sniženjima do 20%. Decembar je definitivno mesec sniženja u agenciji „Travelland“.

Travelland“ je i za sledeće leto, kao i uvek, pripremio posebne popuste za sve ljubitelje Grčke. Hotel Porto Carras Sithonia 5*, kao jedan od najpoznatijih hotela na Halkidikiju trenutno ima popuste do neverovatnih 45%, kao i specijalnu ponudu u pojedinim terminima. Isti slučaj je sa luksuznim hotelom Porto Carras Meliton 5*, za koji se takođe nudi popust do 45 %. Ove povoljnosti su aktuelne do 10.12. pa ne treba gubiti vreme.

Do istog datuma možete iskoristiti fantastične popuste u dobro poznatim hotelima Sitonije: Lagomandra Beach Hotel 4* i Lagomandra Hotel & Spa 4* sa popustima do 27%. Na Atosu u agenciji „Travelland“ preporučuju hotele Theoxenia 4* sa popustom do 37% i Alexandros Palace 5* sa neverovatnim sniženjem cene do 42%, koje je aktuelno zaključno sa 10.12. Tradicionalno je najpopularnije poluostrvo Kasandra, gde se izdvajaju ponude za hotele Hanioti Grand Otel 4* sa 42% popusta i Hanioti Grand Victoria 2*+ sa sniženjem do 37% popusta. Ova dva hotela se izdvajaju po svojoj specijalnoj akciji za dvoje dece gratis. Hotel Anna 3* u Pefkohoriju nudi sličnu specijalnu ponudu za roditelje sa malom decom. Ne treba zaboraviti hotele Atrium 3* i Port Marina 3* sa odličnim popustima do 42% i do 37 %, koji su aktuelni zaključno sa 10.12. Za ostale destinacije u Grčkoj, turistička agencija „Travelland“ preporučuje luksuzne hotele Thassos Grand Resort 5* na Tasosu i Cronwell Platamon 5* na Olimpskoj regiji.

Iako je uveliko aktuelna prodaja aranžmana za leto, zimska sezona još uvek traje, pa u agenciji „Travelland“ naročito izdvajaju odlične hotele u Bugarskoj, od kojih su najpovoljnije ponude za hotele u Banskom: Orphey 4* sa popustom do 29 %, Zara 4* i Bansko & Spa Holidays 4*. Ova tri hotela sa svojom specijalnom akcijom, za najatraktivnije termine, posebno se izdvajaju iz ponude agencije „Travelland“.

Predstojeći praznici su idealni za obilaske gradova Evrope, pa je “Travelland” pripremio popuste za uplate u narednim danima. Iz ponude novogodišnjih aranžmana izdvajamo one za nezaboravni Prag, romantičnu Veneciju ili fantastični Milano. Sniženja za rane uplate su aktuelna do 10.12. kako za ove gradove, tako i za mnoge druge.

Ne dozvolite da praznični decembar u agenciji “Travelland” prođe bez vas. Većina popusta se završava već 10.12. Prepoznajte svoj interes i pogledajte celokupnu ponudu na internet prezentaciji www.travelland.rs ili lično na adresi agencije u Dobračinoj 43 u Beogradu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track